What I want for Christmas.


Uppmaning.

Paulina Anna Juliana Hansson - Get yourself together!

Jul!

Jullan och jag har julpysslat idag så det är inte klokt! Pepparkakshus, gardiner, julstjärnor och ljusstakar, ljusslingor och en julgran har vi hunnit med att få fram. Look for yourself!


Dessutom har vi lyssnat sönder Mariah Careys julskiva, så nu är vi alldeles wail-skadade. Nu blir det äntligen mat, har under dagen hunnit få i mig en köttbulle och ca 15 smarties. Inget får komma ivägen för julpyntet!

All I want for Christmas.

Älskar att jag är hyperenergisk idag. Hyperenergisk och hyperhungrig. Har dammsugit och torkat golvet i köket. Tvättar kökshanddukarna. Sätter upp julstjärnan. Drömmer om en förlängningssladd. Fantiserar om löpbandet på gymet. Kanske ska laga storkok? Panta burkar?

Kan jag inte bara få ha en vanlig bakisdag?

Första advent-jättedjupa samtal

"You know you are from sweden when you think it is nothing strange with the sentence No danger on the roof."
Jullan

Det här med ost..

.. tror jag att jag skulle kunna leva helt och hållet på.


Captain's night.


 


Finally Friday

Jag är lite för sugen på att köpa nya skor för mitt eget bästa. I övrigt har jag som vanligt på fredagar klädpanik. Ska ner på stan om en stund, hur ska det gå?


And now what?

Vad jag hunnit med under dagen i procent:
  • Sett på föreläsning 1%
  • Druckit Chailatte 20 %
  • Löst en halv uppgift i Externredovisning 5 %
  • Varit på seminarie 15 %
  • Handlat 5 %
  • Lagat köttfärssås (på helt fel vis) 10 %
  • Sammanställt intervjun från igår 4 %
  • Pratat när jag borde gjort annat 40 %

En gång till.

Gör ett nytt försök att ta mig till skolan. Känns som jag har lite motvind idag? Får lösa det med en chai latte.

Det är i alla fall sol ute.

Alltså fan. Vaknade halv sju av att Holken stod och skrek och bankade på E:s altandörr utanför mitt fönster. Väldigt obehagligt. Somnade trots allt om och vaknade inte förrän nu, tjugo över tio. Skulle varit i skolan för fem minuter sen. Får väl kolla på föreläsningen hemma. Väldigt omotiverad idag, och som vanligt är det tusen saker att göra. Har jag sagt att jag längtar till imorgon?


Lugn?

Idag kom pengarna som vi väntat på i tre och en halv vecka. Det första jag köper och det första jag äter är.. sallad. Choklad i massor kommer behövas för att väga upp det här, och den ska avnjutas/motivera mig att se de senaste föreläsningarna som jag missade i tisdags. Åhh fredag, KOM!


You know that we are living in a material world..

.. and I am a material girl.

 


Hemma hemma.

Har precis varit på skattjakt i mitt gamla rum och hittade (trots att det numera används som någon form av skräprum), allt jag var ute efter; väskor, businessbok och drinkpinnar! Frågan är var de har tänkt sig att jag ska sova.. Har dessutom hört att katt har tagit över mitt rum. Det blir väl soffan. Välkommen hem Paulina!

Late show..

Diskussioner om framtiden över msn är väldigt 2004 och antagligen också besvikelseframkallande. Speciellt när de sker om natten när man borde sova för man har ett par sjukt stressiga dagar framför sig.

Fyra dagar till helgen (en hel evighet!), men som det verkar kommer världens bästa Afrika-Agnes och gör längan osäkert! Hur kul kommer inte det bli?

Baby Spice?

Kraftfullt!

Hörredu Uffe, mitt liv är mer än strukturer, loggböcker och praktikfall!

So..

Alla åker visst utomlands. Det skulle jag också kunna tänka mig. Ligga på stranden och sörpla drinkar i en vecka. Men faktiskt så är jag ovanligt positivt inställd till den här vintern. Det beror nog på Längan och Varberg och lite andra små faktorer.

Puerto Rico, mums!


Sleep?

Kan. Inte. Sova. Upp om sex timmar. Hej vad jag kommer vara pigg då. Sex timmar var visserligen mer än vad jag tänkt mig. Positivism här i mörkret. Är inte ett dugg trött. Skulle kunna tänka mig en promenad. Någon? Nej, tänkte väl det...

Innebandy!

Simon och jag drog på innebandy och såg Varberg vinna (sista målet var snyggaste målet och det jag hade väntat på hela matchen. Nice!) mot Umeå. Sen stack vi hem och spelade rappakalja med Jules och Karro. Dags för lite plugg för att avsluta veckan med världens bästa Bridget (hemskt vad mycket film vi kollar på nuförtiden..).


He's a dream

Har Flashdance-abstinens! Ge mig tid!


Singstar och rim

Kvällen igår började bra med länganhäng. Sen blev allt mest konstigt. Sånger som inte skulle sjungas, folk som inte skulle träffas, utgångar som inte skulle göras, klackar som inte skulle tappas, vatten som inte skulle hällas.. Konstigt.

 


Plugga eller inte plugga

Har ungefär sju miljoner kapitel om organisation och ledarskp att läsa. Istället sitter jag här och läser bloggar, lyssnar på musik, äter godis, spelar lite spel och drar ut på tiden på alla sätt jag kommer på. Motivation? Vad är det?

I'm still..

Filmerna igår var mycket väl godkända. Var visserligen inga problem att räkna ut vad som skulle hända och som True Blood-tjej var det en dålig kopia av serien; två snygga killar med fairytale-problem, en snygg tjej, någon som kan läsa tankar och så lite drama på det. Nu väntar jag på att vinna en stor planch på Edward (ja, så gick det med det..), som jag kan hänga upp på väggen. Hade nog hellre haft en på Bill eller Eric, men man får ta vad som bjuds!

Ett annat minus för Twilight var bristen på vampyrtänder. Vart var de? En vampyrs största kännetecken är väl ändå tänderna? Nej, nu blir det inget mer vampyrsnack på ett tag. It's a promise.

In the middle of the night..

Utförlig recension imorgon, but for now..

... det var rätt nice.


Kär?

Tänkte göra ett expriment ikväll. Jag vet ju inget om Twilight mer än att det handlar om vampyrer, så mina förväntningar är inte så stora. Dessutom kommer jag nog oundvikligen jämföra med min all time favourite serie True Blood, annat är ju konstigt. Hur som helst. Vad jag har förstått är att var och varannan människa av det kvinnliga könet (och säkert några av det motsatta också), blir helt besatta av den där Robert Pattinson. Så frågan är: kommer jag också bli det? Det spännande svaret får ni imorgon (what a cliffhanger!)

♥?


Twilight!

Satt ute i köket och "pluggade". Tankarna vandrade iväg och jag tänkte att de där Twilight-filmerna skulle jag allt vilja se. Som om Gud himself hört mig dundrar Simon ut ur sitt rum och gastar halvt panikslaget att det bara är två platser kvar till Twilightnatten på bion! Har ju egentligen inga pengar, men kände att det här är ett sådant sammanträffande som man bör utnyttja. Så ikväll ska vi se den första filmen och förhandsvisningen på den nya som har premiär imorgon!

Är mycket väl medveten om hur mycket vampyr-snack det blev idag. Det är ENDAST ett sammanträffande! Jag vet, det är helt galet.


True Blood.

Här är ett riktat inlägg till alla som inte sett True Blood. Se True Blood.


Män som hatar kvinnor.

Såg Män som hatar kvinnor med Simon och Jules idag. Jag blev lite besviken faktiskt. Hade väntat mig att jag skulle spotta på nästa kille jag såg (simon antagligen), leva resten av mitt liv i ett lesbiskt kollektiv och aldrig mer tilltala en person med nåt ormliknande mellan benen. Filmen var bara en slags bekräftelse på sådant man redan visste. (Läst Flickan och skulden av Katarina Wennstam?)

VS



Små saker.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu..

..mer än att små saker kan förändra humöret lika snabbt som Julia kan tappa kontrollen över sin cykel (dvs. väldigt snabbt). Och den här gången åt det bra hållet.

Svinis?

Sov fruktansvärt dåligt på grund av min hals, kändes som den svullnat igen helt och hållet. Men ingen vila, ingen ro i Varberg. Upp sju och iväg till skolan för två föreläsningar och en massa grupparbete - gillar min nya grupp starkt! Stack hem med Simon via Kvantum och handlade mat för mina absolut sista slantar, gjorde kladdkaka, sov en timma och har sedan dess pluggat pluggat pluggat. Känns som en rätt bra dag med tanke på hur sjuk jag känner mig.

Dagens höjdpunkt var dock maten jag lagade: Stuvade makaroner med spenat och falukorv (+loads of senap). Så himla gott att det var uppätet innan jag fick en bild på det! Ni får en bild på kladdisen istället.


You, you, you, you, you, you, you


I, I, I, I, I, I
I want you
I want you, you, you
You, you, you, you
I, I, I, I, I, I
I want you


Fatta det då.

In my Monday shoes.

Har skoskav sen gårdagens fläng på rullbandet, men har både step och spinning inbokat idag så det är bara att snöra på sig de där otygen idag igen. Har under nattens sömnlöshet funderat ut bra och dåliga saker med att bo i korridor, här är listan:

Som ni ser väger fördelarna tungt över nackdelarna. Hur bra som helst.

Söndagsdepp.

Sen jag flyttade hit till min lilla lägenhet i längan har jag nästan inte haft en enda dålig dag. Innan var de dåliga dagarna mer regel än undantag och därför är det så skönt att det har vänt nu. Idag är det dock ingen Paulina på topp, av olika anledningar. Eftersom alla andra dagar varit så fantastiskt bra får det denna lilla humördippen att bli som ett stort avgrundshål. Men måste tillåta mig att må dåligt ibland också, även om det är för mesiga anledningar, missförstånd och trolig pms.


Happy





So what if it hurts me?

Vad gör det om 10 år?

Fredagen var kalas på alla sätt. Lördagen var inte lika kalas, men det går det med. Den här dagen består av lite plugg, en sväng till gymet och söndagsmys hos Karro.


Freeeiitag!

Att en dag kan bli så stressig trots att man bara har roliga saker inplanerade. Next på schemat är box med Simon, och därefter är det übersnabba puckar hem för att ordna till sig så gott det går innan festandet drar igång. Räknar med en dag i sängen imorgon. Om inte för bakfylla så för träningsvärk. Den är garanterad. Adios! ♥

Happy

Happy för att jag bor i Längan med världens finaste grannar.


Happy för att jag mår bättre och är gladare än någonsin.


Happy för att jag känner att jag har ett mål.



Happy för att jag känner att jag kan genomföra målet.



Happy för att jag numera kan lyssna på en sorglig låt och inte kunna relatera till den!




Fattigdom.

Här i Längan lider vi av fattigdom. Två veckor kvar till löning och knappt en slant på kontot. På något vis lyckades vi ända skrapa ihop till en stor mumsig Bacardi-flaska samt en Sambuca som ska få slinka ner genom våra halsar imorgon kväll. Det kommer bli en kjempe-grejt festmåltid.


Time goes by..

Ännu en lång dag fylld med internationell dag, föreläsning, köttfärs istället för soppa, bokföringsplugg i bibblan med Milla, cyklande, tränande (inklusive instruktörsspanande) och planera-dricka-inför-helgen (har testat allt, enheten är uttråkad!).

Morgondagen kommer troligen se ungefär likadan ut. Ge mig Fredag! (då skjuter vi till en fika)


Det är bara tisdag..

Dagen har varit lång och är fortfarande inte slut. Ny kursstart idag. Igår Organisation och Ledarskap, idag Externredovisning. Dessutom har BCP09 varit på sitt första studiebesök - NilsonGroup. Fett nice! Så mycket skor, så mycket skor..


Kurslitteratur.

Har precis beställt två böcker i externredovisning. 743kr. För att fira har jag tillagat en rotfruktspaj. Det gäller att leva billigt om man vill köpa lyxigt dyra böcker..

Rotfrukter (och en massa ost)



Dagens post kom ända från Egypten! Glada hälsningar från Agnes och Ibrahim.



Och till sist en liten bild från fikat med klassen.

Är det lördag?

Klockan är 1540 och jag ligger fortfarande i sängen. Det här är så olikt mig. Dessutom känner jag en slags tristess. Känns som att nu när jag absolut inte har något att plugga på, lägenheten är skinande ren och alla är hemma, så finns det ingenting att göra.

Igår blev det lugnt, och inte hejdundrande kul heller för den delen. Jules och jag gav oss på shakern igen, men resultatet blev inte i närheten av kalasdrinkarna förra helgen. Sen svängde vi in på Cheers en stund och ja, var inte ens sugen på kebabsås när vi drog hem via Campino. DET säger ganska mycket. Jag tror helt enkelt vi hade FÖR roligt sist. Såhär roligt hade vi då:


Bara mig.

Har jag sagt att jag mår så extremt mycket bättre nu än för fyra månader sen? Räkna ut why :)

Vote for Leo!

Rösta på min lilla kisse här!


Michael J

Idag tar jag min näsa och åker till Göteborg för Thriller-show! Har inte varit i staden på flera månader och börjar redan fundera över hur det egentligen var man åkte spårvagn. Ska ladda med att titta på film och försöka kurera mig mot svinis (?). Jag vill inte vaccinera mig, så det hade varit trevligt om jag slapp.

Genialiskt!

Mesmig

Jag skulle behöva gå en tuff-kurs, där man lär sig att inte vara så mesig. Det skulle jag behöva.

Nu ska det bli rent!

Går här och snorar och hostar och ojar mig och gnäller lite för mig själv samtidigt som jag städar och letar billig kurslitteratur. Multitasking! Men städa måste jag. Har gått här och längtat efter att få plocka fram dammsugaren i två veckor nu. Och det kommer bli så fint! När jag är klar med saneringen ska jag skjuta in Kalle och Chokladfabriken i DVDn och stryka. Woow jag är effektiv..!

Hur det gick med sovmorgonen? Vaknade halv nio..

Life is wonderful ♥

Idag har jag lärt mig hur mycket man hinner med när man inte behöver hänga över en tjock marketing-bok hela dagen. Till exempel har jag hunnit laga linssoppa, ett riktigt storkok (fem lådor). Dessutom svängde enheten ner till Karros och drack vin, käkade ostar och tillverkade tavlor. Hur mysigt som helst!

Next på schemat: LÅNG sovmorgon.

Äntligen!

Tentan kan ha gått hur som helst, men det spelar nästan ingen roll, för jag är så glad att jag slipper plugga idag! Har soffmysigt med Simon och Julia. Chips, Ben&Jerrys och The Holiday och JUDE. Nu ska vi laga mat och sen ska vi till Karros nya lya och mysa, pyssla och dricka vin. Efter det Cheers! Den här förkylningen ska inte få stoppa mig tonight!

Mums!

Step, och så var det den där marknadsföringen..

Ikväll flockas facebook av panikslagna blivande butikschefer. Ångesten går nästan att se, så stor är den. Marknadsföringsboken är äntligen genomplöjd och nu ska det bevisas att vi kan den by heart. Problemet är bara att jag inte känner alls att jag kan den by heart. Simon och jag har suttit hela dagen och diskuterat, skrivit, och funderat över allt vi tror är viktigast. 25 saker + underrubriker, modeller och vinklingar.

Hur det än slutar imorgon blir det mängder med vin imorgon kväll. Att det kan kännas som en evighet dit.


Jordbävning i korridoren.

07.30 blir världen lite skakigare i längan. Fönstret skallrar, tavlorna vibrerar. Det mullrar och brummar och yrvaken ligger jag i sängen och funderar på om jag ska kasta mig ner under den istället (har sett att de gör så på film vid jordbävningar). Bestämmer mig för att det antagligen inte spelar någon roll om taket rasar in och hinner tänka "huvudvärk, jag som aldrig får huvudvärk" innan jag inser att det inte är en jordbävning det är frågan om. Det är golvläggare i grannrummet.

Ingen jordbävning.

RSS 2.0