Don't fucking tell me what to do...

Största dilemmat. Ska jag köpa kurslitteraturen eller ska jag inte köpa kurslitteraturen? Företagsledningen som kör igång...jag kunde faktiskt inte vara mer ointresserad av alla teorier. Vilken fantastisk läsning det här måste vara. Men det är en viktig fråga. Det handlar i stort sett om kurslitteratur vs. något fräckt nytt, hett, fantastiskt, troligtvis mjukt, snyggt höstplagg.
Ångest I ♥ You.

Developed thinking

Jag anser inte att jag har särskilt många skor, om jag räknar från soffan får jag det till 29 par, men med de befintliga förvaringsmöjligheterna i mitt bo så beter de sig som ett mindre världsproblem. Som ett folkslag som inte har något eget land. Som studenter som måste tälta för att de inte får någonstans att bo. Som hemlösa skor som inte får plats.

Problemet börjar nog egentligen vid det faktum att jag lider av någon slags låd-fetisch. Jag kan inte slänga lådor. Som andra människor inte kan hålla i en spindel kan jag inte slänga mina skolådor, trots att de tillhörande pjucksen flyttat utför längesedan. Till mitt försvar kräver dock vissa skor faktiskt förvaring i just en låda, exempelvis mina mockaklackar som blir dammiga bara man tittar på dem. Men det löser ändå inte dilemmat med alla tomma lådor. Alla tomma lådor som bara tar plats. Så, dags att ta tag i saken. Men nej, det går inte, skorna får inte plats. Återkommer.


Crappy day

Den här dagen har varit kass på många sätt, så jag kör på lite tröstshopping. That will do it!

En tredjedel av den jag var går hem

Det är bra. Så grymt bra. Jullan flyttar imorgon och ikväll drog vi en klassisk Oscars-runda för att dels säga hejdå, dels fira att vi överlevt ett helt år i bästa längankorrisen. Också otroligt skönt att äntligen få slippa trängas med jobbiga turister och andra irriterande människor på dansgolvet. Jag har sagt det förut och säger det igen, höst! ♥

Står bara still


It starts in my toes

Fantastiskt väder! Höstkallt och sol, mera sånt tack!

Is that a bird cage!?


(Ge mig dig!)

Shoppppapapappaapaa

Nu känns det att hösten är på g. Vågor i havet, vind i håret, påsar i handen. Shopping-chai på stan och avslappnings-tacos i Längan. Nu är det bara träningen och skolan som ska igång igen och sen så bara.. åh!

Confidential

Tittat på paranormal ativity och [rec] med hångelkungen ikväll. Att vi skrek. Sen tittade vi på bilder/filmer från förra hösten och hittade massor  med glömda och galet roliga partyminnen. Så hösten, bring it!

Just don't fall

Sämre väg till jobbet kan man ju ha.


I just came to say goodbye

Sex dagar jobb, sen skola, sen höst.
FAB!

Saturday night

Slog nyss Philip på nhl, firade med pizza och nu ska Milla och jag dregla över lite Step up.


Jobbstuff


Show me

Mysig kväll på Liseberg med dessa tre. 5-kamp som började bra och slutade sämre. The Ark, pizza och regn på det!

Sicko

Kollar på Sicko och blev helt plötsligt (!) ganska glad att jag bor i Sverige som jag längtat bort från i halva mitt liv.
Update: ... och jag vill bo i Frankrike. Bra film! Alltid velat lära mig franska.  


Time goes by so slowly

Denna dag är en bra kandidat till årets absolut tråkigaste dag! Så hemskt tråkig att jag till och med ägnar ett inlägg åt tråkigheten. Ingen påhittighet alls. Bakat en kladdkaka (som jag glömde i ugnen, hur nu det gick till)(inget kladd alltså), tittat på när Simon pluggade, tvättat bh:ar, försökt klara Super Mario-banan jag aldrig klarar (klarade nästan), tittat på film, tittat på Outsiders... gud den här dagen vill inte ta slut bara.

If your lost you can look and you will find

Grymt mysig kväll igår med bästa jobbarkompisarna på John's. Ville aldrig sluta äta, allting var så sjukt gott! Idag blir det bakisdag med allt vad det innebär. Finaste Urla var här alldeles nyss och hälsade på, längtar till hon kommer tillbaka på riktigt och festar/masserar/lagar goda kakor igen!

Does she love you better than I can?

Jaha, hur ska det här gå?


You should have given me wings by now

Ett år på västkusten. Ett år kvar. Helt galet så snabbt det gick. Tolv månader, tolv bilder!




What's the point of doing anything?

Sökes: Liten tanke-, känso- samt förhoppningsfri bubbla att stänga in sig i. Minst en vecka, gärna upp till ett år.

So far away but still so near


Spännande!



Vad får vi i natt?

Yeah I know it's stupid.

Märkliga, märkliga, värld.

The show's over


Mr 9th grade

Vidriga hemska dag. Jobbiga turister kan verkligen få en att känna dödslängtan. Nu ska jag lämna dem åt sitt öde och åka söderut. Kvällen igår var mysig och härlig med mat, vin och musik och det kan konstateras att gammal kärlek rostar (aldrig?).

Remember me?


♥ Mondays

Dallaspizza och vin i magen, nytt TB-avsnitt på G, upcoming shopping med A, skor som väntar på posten, en jättelycklig mamma och granne. Hur bra?

RSS 2.0