Summary

KICK-ASS WEEKEND!


Can't you see we're talking, white?

Var så sjukt otaggad på fest igår att jag till och med efter ett glas vin hellre hade slängt mig på soffan och tittat på film hela kvällen. Tur att jag inte gjorde det. Skrattade så mycket att jag hade kramp i magen och mascara på kinderna. Hela kvällen! Det där blir svårt att toppa, men vi kan ju inte stanna hemma av rädsla för att inte ha lika roligt, så vi kör på ikväll igen.



Låt den rätte komma in

Snart måste jag bli pluggeffektiv och ta tag i monsterberget av kalkyleringsbudgetar, påläggsmarginaler och ledarskapsteorier. Men inte idag, och antagligen inte imorgon och absolut inte i övermorgon.. Istället kör vi filmmaraton, OS, shopping och långa sittningar i köket.


Let it snow..!

Kanondagen igår avslutades på Cheers med stora delar av filmteamet, quiz och några glas vin. Alle och jag körde på torsdagsshopping idag, mina bilder kom på posten och Simon har kommit hem.

Don't stop me now

Så himla rolig flminspelningsdag på Campus idag. Gissa om man kommer förknippa Queen med Varberg for ever and ever.

 


MJ

Fick födelsedagspresent på posten idag. Michael och hans gäng är liksom the top of the top och This is it är verkligen svaret på hur man blir inspirerad.


All or nothing.

Nu har det hänt igen. Jag blir galet exalterad över en liten skitsak. Antar att det faktiskt är de små sakerna som gör det. Gjorde min dag!

Some feelings never seem to let go

Måndag och feber - bra start!


På min tid.

Rotade runt efter mitt simlärardiplom och hittade ett brev från en av mina bästa vänner, skrivet 2003 när vi var 15 år. Hon hade skrivit det i syfte att jag skulle öppna det på min 18-årsdag och kanske, kanske, skulle vi fortfarande känna varandra då. Jag saknar den tiden. Det var så mycket man inte visste, så många känslor som man klarade sig utan, så många kändisar att avguda, så många framtidsplaner att drömma om, så mycket konstiga funderingar och så många tonårsförälskelser.


I nästa liv

Blir jag en katt.


Olympiaden.

Har haft ett eget os i trädgården idag. Grenar som ingick: skottning, hopp från tak, snölopp runt huset samt klättring uppför litet snöberg. Naturligtvis ingick filminspelning. Eventuellt kommer bildbevis senare. Nu åter till varm choklad och plugg.

:(


Give me a (k)night

Tittar på Rain Man och framkallar bilder. DET är skillnad mot vad jag gjorde för en vecka sen. Framkalla bilder är det inget fel på. Får härliga flashbacks av alla situationer och människor. Axplock:





Update

Jag vet inte om det är okej med 10 cm snö på en timma. Nu blir det tårtfix!

Charms

Idag är dagen då jag ska handla upp min julklapp på Tomas Sabo-prylar. Allting var planerat och klar. Det är då jag hittar den här:

DAMN!



Bland kurbad och massager.

Vad man får ut av ett spa-besök verkar variera. Vad jag har fått ut av mitt är att jag har en syster som inte kan uttala Elle (EllÉ! ELLE!?) och en groupie-mamma som ska träffa sin nya internet-bästis i sommar. Det är så att man får prestationsångest.


Waste of time

Nu skiter jag i det här och tar Ben och Jerry och sätter mig framför Extreme Home Makeover och väntar på att det ska bli torsdag. Torsdag says SPA in my calendar.

Twenty two

Det där gick ju bra. Jullis och jag har legat i soffan hela dagen och tittat på film och ätit saker man inte borde. Fått en supergod vanilj&chokladkladdkakemuffins (!) av Emma och Stina och en hel hög med söta sms från alla möjliga ställen.

Jag fick önska mig något också!

Min dag!

Prinsessa, fantastisk film (och svensk dessutom!).


Try sleeping with a broken heart


Imorgon ska jag vila.

Har en supereffektivdag idag. Har hängt i skolan, sett två Mia-föreläsningar, skrivit halva min del i inköps-nipen, solat, handlat, skaffat ica-kort (vuxenpoäng), tvättat och blivit påmind om hur fruktansvärt tråkigt organisation och ledarskap är. Gud vad jag längtar efter en film..

I'll feel the power, but you won't

Hade en mycket bra kväll igår med fantastiska vänner. Fick till och med presenter och tårta! Ska definitivt överväga att fylla år oftare.


Agnes!

Hon gjorde det! Hon stod på toppen av Afrikas högsta berg och mådde visserligen fruktansvärt, men hon var där! Duktiga duktiga Agnes!


Rock @ Oscars?

Gårdagen kan man sammanfatta som kort men intensiv. Ladda om inför kvällen, tre dagar kvar som 21-åring ska firas med de godaste drinkarna längan någonsin skådat samt fab vänner!


Nu

Äntligen fredag, galet vad veckan har gått segt trots allt bra som har hänt. Ska bara ta mig genom en heldag i skolan och ett träningspass, men sen är det partypjucksen på!

Africa

Hoppas att Agnes inte drabbades av höjdarsjukan och befinner sig on the top of Kilimanjaro!


Avatar - släng dig i väggen!

Allt för min syster hade allt.

 

 


Cheese

Haft en jättemysig kväll hemma hos Lillan med mängder av ost, vin och härliga människor. Hur jag trivs? Jo, tack bra!

Dagen i ord.

Suttit och opluggat i skolan hela dagen. Effektivitet har inte varit prio ett idag helt klart. Fick tillbaka en godkänd externtenta och det och lillans födelsedag ska firas ikväll med ost och vin. En oslagbar kombo!

Tröttskola.

Plugget börjat åtta femton och jag borde egentligen springa runt och plocka ihop mina saker, äta frukost, sminka mig, klä på mig och duscha nu. Speciellt med tre timmars sömn bakom mig. Istället sitter jag här, 20 minuter innan jag planerar att gå och är så fruktansvärt klar att det inte är sant. DETTA ÄR ETT PRAKTEXEMPEL PÅ HUR MAN SLÖSAR BORT SIN TID.

Friday here, Friday there, Friday where?

Fan, ska det vara så svårt att bli helg?

What makes me happy..

.. är ett galet jobbigt gympass, med en kanonbra instruktör och urbra musik! Lyckorus (och träningsvärk)!

Underhållning?

Avatar var.. okej. Den får tre av fem turkiska peppar. Nu är det Super Bowl och jag måste bestämma vem jag ska hålla på. Förra året var det Arizona Cardinals (de vann inte). Nu blir det nog snubbarna med guldhjälmar. De verkar ha koll på läget. Undrar vilket lag det är?

 


How to make a macka.. when you're full

Hade en galet bra kväll igår, som alltid. Började i köket med charader, singstar, filminspelning och säkert en hel del annat som inte finns dokumenterat på min kamera. Sen blev det the big O (för omväxlings skull), med dansmoves, eye contact och annat mys. Hem via campino och sen råkade jag visst slänga upp mina nycklar på taket (note to self: kasta långt och lågt, inte högt och kort) så det blev lite klättring som avslut för vissa! Ikväll ska jag och grannarna ta tag i att se Avatar. Det är på tiden.




Nu vänder det!

(För övrigt så verkar det som att some people verkligen blir som de umgås)

What's happening to the samhälle?

Här taggar man Oscars och så läser man det HÄR.

I can't go any further then this

 

Partyday! Laddar med ekonomiföreläsning, städning, BEP och chocolates!


Sing along

Then I remember all the nice things that you ever said to me
Maybe I'm just overreacting, maybe you're the one for me
There's just one thing that's getting in the way

FAB

Fan vad det är kul att träna. Alldeles galet. Och bodypump dessutom, som jag totaldissade för bara en månad sen. Imorgon ska jag och Alle testa yoga. Gud vad jag längtar. Så himla himla kul! Förutom att locka fram mjölksyra i armarna har jag solat, sökt jobb och pluggat all day long - supereffektivt! Jag älskar sånna här dagar. Älskar!

Wolfman

Wow


Let's just say that oh my god

Letar jobb. Måste få stanna i älskade V i sommar, vad annars skulle jag göra? Tycker det är helt fantastiskt att man måste ha tre års erfarenhet från att plocka disk och byta papper för att få jobb som diskplockare på C&B i stan.

Fire burning?

Sitter som bäst och sörplar på en hallon&blåbärs-smoothie, äter en nutellamacka och tittar på en ekonomiföreläsning när brandlarmet går. Helt automatiskt börjar jag fundera över vad jag ska ta med mig ut först. Datorn? Skorna? Sex and the City-boxen? Gardinerna? Tittar ut för att se hur grannarna gör. Ser inte en människa. Är jag ensam hemma? Oh fy, varför nu av alla tillfällen? Vad ska jag göra? Springer ut och lämnar nutellan i kylskåpet. Springer in igen och stänger dörren. Hinner tänka att det var väl himla bra att jag ordnade en hemförsäkring för ett par veckor sedan. Hör någon som går utanför så öppnar dörren igen och ser en byggsnubbe med öronproppar. "Det är bara damm!" gastar han och försvinner.

Damm?

Skype

Som sista människa i världshistorien har jag skaffat skype. Det gör att jag kan prata med personer på andra sidan jordklotet gratis (till exempel afrika-agnes och norrmans-angel). Så himla dumt. Jag som har någon slags form av fobi för att prata i telefon..

Dagens

Saker som borde förbjudas:
  1. Snö, minusgrader, solförmörkelse
  2. Mensvärk
  3. Tvätt
  4. Föreläsningar
  5. Vattenlöshet
Saker som borde uppmuntras:
  1. Choklad
  2. Amalias steppass
  3. Värme (all former)
  4. Att Alle ska bli rankad imorgon!!
  5. Skräckfilm

Receptfritt!

Hur man botar ångest:

+

+


 


RSS 2.0