2009




















Grupptryck

Vad gjorde du 2009 som du aldrig gjort förr?
Flyttade äntligen hemifrån!

Fick några av dina vänner barn?
Nej

Dog någon i din närhet?
Thank god no.

Vilka länder besökte du?
USA

Vad skulle du vilja ha 2010 som du saknade 2009?
Honesty..

Vart tog det mesta av dina pengar vägen?
Det undrar jag med! Mat antagligen..

Vad önskar du att du gjort mera av?

Slappnat av. Solat. Rest.

Vad önskar du att du gjort mindre av?
TÄNKT. Fan vad jag har tänkt.

Blev du kär under 2009?
... :)

Vilken var den bästa boken du läste?
Har nog inte hunnit med någon..

Bästa filmen?
Haha, får väl bli Twilightarna då.. :/

Vad gjorde du på din födelsedag?
Kommer inte ihåg.. bio?

Hur höll du dig från att bli galen?
In Varberg we partheey

Vilken kändis/offentlig person beundrade du mest?
Oh. Jag vet en.. vem var det nu igen?

Vem var den bästa nya personen du träffade?

Åhh! Så många! Jag kan inte välja en. Varbergsmänniskor: Känn er träffade ♥

Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2009?
Männsikor är inte alltid vad man tror att de är.

 

 



Disappear.


This is your wakie wakie call!

Jag är ett proffs på att inte vakna. Det är som min kropp på något vis har satt in en spärr att inte under några omständigheter höra när klockan ringer. Har nog aldrig sovit så bra någonstans. Kan man skylla detta på Varberg också?

If you're rich, I'm single.

Fan, om jag inte är en stjärna i köket ändå? Jag ska ge er mitt bästa tips: Med ost misslyckas inget. INGET!

Att vara ensam.

Oj vad jag inte pluggar. Detta är vad jag har åstakommit istället idag:




Hem ljuva hem.

Hemma! Snöfritt, isande kallt och frid i hjärtat (lär dock inte vara länge). Har om möjligt ätit mer idag än under hela julen, så halkade iväg på dubbla pass på gymet så fort jag kunde. Den där Magnus kan sina spinningpass kan jag lova. Huja. Trampa på.

Supermario och pizza

Perfekt avslut på en vecka? Jaa!


Solutions.

Syrran och jag drog in till stora staden Borås för mellandagsrea. Kan ju inte riktigt påstå att jag gjorde några som helst reafynd, däremot gjorde jag andra, dyrare, fynd. Till exempel en bok där jag ska skriva upp mina affärshemligheter, träningskläder och duntofflor. Eftersom jag armbågade mig runt utan någon som helst mat i magen (vem har tid att äta när shopping väntar?), så har jag en helt underbar huvudvärk nu. Jag som hade tänkt spendera kvällen med organisations-boken. Nu måste jag nog titta på en film eller något annat istället..



Everybody wants to be a cat.


Make my wish come true.

Fick i stort sett allt jag önskat mig och lite till (!). Den sista får jag nog försöka skaffa mig själv. Hoppas på mer köttbullar idag!


HLR

Tror jag vill spy lite på Ulf för att han är så tråkig och oinspirerande. Tittar hellre på när pappa kör återupplivningsförsök på miniatyrfågeln som flög in i fönsterrutan alldeles nyss. Han säger att den är i chock och inte alls har brutit nacken. Tänk att pappa var en sådan djurvän ändå.


Second breakfast.

Käkar min andra frukost idag. Camilla har gjort mig crazy about eggs, kan inte sluta.


Crash?

Jag har alltid trott att jag kommer dö i en bilolycka. Idag kan vara den dagen. Väntar på att Mandy ska bli klar hos tandis och sen ska vi försöka styra hjulen mot Mattzi. Var nyss nere på Ica, träffade Sus där (surprise! hahaha), och det var som att köra bil på en isbana. Har en härlig timma framför mig alltså. Wish me luck!

Jul är jul

Äh vad fan. Julen är ju till för att man ska kolla på film, så jag avslutar dagen med Robert också. Är förundrad över att det faktiskt finns en plats på jorden som har sämre väder än Sverige. Makes me feel good!

Hello beautiful.

Käkat frukost med Robert Pattinson idag. Sämre kan ju en dag starta.




Should sleep.

How could the silence be so loud?

I want your ugly

 

 

 

 

Bad romance?


Hemma vs. hemma

Det är skönt att vara hemma hos mamma och pappa. Man får mat som består av annat än pasta, Eldorado-ost och köttbullar från halva priset-hyllan. Dessutom är det varmt. Hela 18 grader i köket och jag går runt i linne, vilket bevisar att det omöjligt kan vara 20 grader i min lägenhet i Varberg, där lager-på-lager + filt och 13 tända ljus är mer regel än undantag. Hårfönen är mycket bättre här också, och badkaret kommer jag utnyttja många gånger den här veckan. Snön är ett annat plus.

Att leva i en väska är dock ingenting jag har saknat. Skrynkliga kläder, oreda och det faktum att jag har glömt halva garderoben hemma är inte idealiskt. Tur att väsklevandet inte händer så ofta längre.


Ulfpaus.

Någon gick bananas med kameran igår. Found this:

 


Yesterdaaay

Hade helt fantastiskt roligt igår/inatt. Så skönt att komma hem och träffa människor som förstår samma skämt och som häller i sig alkohol utan att bli påverkade (med vissa undantag). Bilder kommer när jag har orkat letat upp sladden i väskan.

A: "Jag har aldrig haft sex med en.. NARR!"

I'm out of here.

Idag ska jag åka hem. Anki kommer och hämtar mig och sen ska vi roadtripa en och en halv timma. Träffa Mamma, Pappa, Ida, Adam, Mormor, Agnes, Mattzi, Pierre, Simon, Josefine, Tora - längtar galet!


Nytt mellannamn.

Paulina Anna Juliana STUPID Hansson.

Friday, I'm in love!

Bcparna går lättast att hitta på Cheers de närmaste timmarna. Skål!

Wake me up


Brr!

Efter att ha suttit insvept i en filt och druckit varm choklad sedan vi kom hem från upptäktsfärden, känns det SÅDÄR att behöva ge sig ut igen. Tyckte tydligen tidigare i veckan att jag var i behov av ett spinningpass just ikväll. Nu förstår jag det inte alls.

Kanske inte idag.


Varberg

Idag kände jag och Jules att det var dags att ta reda på lite mer om den stad vi numera bor i. Efter fyra månader var vägen till Campus fortfarande det enda vi kände till, så att nu äntligen få reda på var det omtalade ankaret och stranden låg var en lättnad.


Crash!

Tur att det finns it-nödar i familjen, annars hade min lilla stjärna till laptop lämnat in idag. Jävlar vad det inte hade varit bra.



Bytes!

Dryg och monoton föreläsare med överraskande god läsförmåga bytes mot brända mandlar, choklad eller jacuzzi. Omgående!

Mm..!

HUR snygg!?


In the sun

Idag svek jag mitt löfte till mig själv om att aldrig mer lägga mig i ett solarium. Så nu är kanske min kropp något mer cancerbenägen, men, inte att förglömma, en halv nyans mörkare vit.

Dirty Dancing!

Idag firar vi att delar av Längan tar jullov. Dirty Dancing (för första gången!) och choklad gör varje flicka glad.

Milla: Inte ett öga ett torrt!
Jules: Inte en trosa är torr!


My can.

My: Vad rimmar på gurka? Jag har kommit på den här helt själv!
My igen: Salt, för det rimmar på allt!

Flashback

För sex-sju år sedan satt jag och Mattzi förmodligen vid den här tiden, på den här dagen, redo att hugga in på den ljuvliga Michael Owen-kakan. Förr var nog bättre ändå.

Man smälter ju!


Så sant.

"Kolla i onlinelistan ditt jävla pundhuvud!"

And it goes like this..

Varit på mitt favoritpass, frusit, lagat mat, inte gjort vad jag ska, klarat extern-uppgiften med Alex och Simon, letat efter värme, cyklat och fått hjärtpanik över felskriva arbeten. Men mest av allt har jag lyssnat på Hallelujah i femhundratretton olika versioner.

 

 

well, maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah

Hemlängtan?

Funderar på om jag ska skita i sista helgen och åka hem till skogen på lördag istället för om en vecka. Trodde aldrig att jag skulle erkänna, men jag längtar hem lite. Dessutom ska mitt lilla sp-gäng träffas för första gången sen augusti, och det vill jag ju faktiskt inte missa. Andra fördelar med att åka hem skulle kunna vara att jag kan köpa julklappar i Borås och att jag får i mig något annat än pasta.


Terrorgrannar

Vad är det för en människa som är uppe och springer innan halv sju på övervåningen?

Twinkle twinkle little dream

Don't disappear?

Surprise

Tredje kladdkakan på ett och ett halvt dygn. Dubbla pass på gymet imorgon.

(Lägg gärna märke till den skinande vita spisen!)

Frost

Eftersom det tydligen inte är något fel på mitt element, så har jag en värmeljusförbrukning på ca 60st i veckan. Denna kyla har därutöver lett till att ett behov av varma kläder har uppstått. Något jag saknar i min garderob är dock ett par mjuka, varma och mysiga tofflor. Så det önskar jag mig också i julklapp. Kanske kan få ett par av hyresvärden?


Yes please.

Vattumannen

Du eftersträvar lugn och ro. Envetet sänker du tempot, och du umgås helst bara med riktigt nära vänner, familj och andra som du bryr dig riktigt mycket om. Myskvällar i tevesoffan känns betydligt mer givande än glitter och glamour just nu. Du har inte lust att shoppa heller.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

 


Winter Wonderland?


Westparthey

Winter Wonderland X-mas party ikväll Kommer INTE se ut såhär (bah!):


Bad day?

Bland det jag gillar mest med att gå till gymet är att kolla in folk. Det finns så många olika varianter. Idag var det en tjej på spinningen som stretchade cirka fem sekunder på varje muskelgrej. Resterande tid (när alla andra stretchar klart sitt ben eller höft eller vad det nu kan vara), så stod hon och suckade och verkade tycka att vi tog för lång tid på oss.

Killarna på gymmet är dock de allra roligaste att titta på (dessutom så gillar de det!). De tittar sig i spegeln, ser att någon kollar på dem och tar därför, rätt ofta har jag märkt, kanske en liiite för tung vikt. Helt fantastiskt att se den panik de får när de inser att de inte orkar och samtidigt vet att någon står och ler överlägset bredvid! Mitt bästa tips för att vända en dålig dag!

No stress?

Är en så himla dålig gruppmedlem. Deletade hela arbetet innan och nu har jag inte läst vad jag ska till imorgon.. Jag hoppas de förlåter mig. Eller i alla fall Helton, de andra är jag inte så rädda för.


The fabulous life..

Den här dagen har varit urbota tråkig och har egentligen ingenting att säga om den. Varit i skolan i nästan nio timmar och kämpat med praktikfallet som smartass jag lyckas radera helt när vi var på väg hem. Bara att sätta sig ner och börja om.. Guldstjärna Paulina!


Kvinnliga chefer

Läser en artikel till imorgon som heter "Kvinnor som chefer". Faktiskt förvånande intressant med tanke på hur urtrist kursen är i övrigt. Den säger i alla fall såhär:

"Antingen saknar kvinnor auktoritet och därför kan de inte bli chefer. Eller så blir de för auktoritära väl i chefspositioner. I båda fallen förlorar kvinnor."



Hej framtid!

Lilla My.

Simon - Har du gjort glassen själv?
My - Ja, jag har en egen syltmaskin!


Vill ni ha apelsin eller aPelsin?

Gud, vilken dag. Har nog aldrig varit så stressad och skrattat så mycket på samma gång. Panikångesten är skitnära nu! Fick ställa in fikan med Sus, blev kladdkaka hos My istället efter att vi hade hämtat och monterat ihop hennes soffa.

Fick inte plats med Simon i bilen egentligen. Men han ville så gärna följa med hem, så han fick sitta där bak.

(vårt fina mästerverk är bakom Alexandra Heto, My Petting och Simon Lenper)


Auf Wiedersehen!
Paulina Marsti

In the ide.

Imponerande att min grupp redan är så synkroniserade att vi försover oss samtidigt. Tummen upp!

It gives you a hell of a ride

Imorgon är ännu en fantastisk dag inplanerad. Campus hela dagen för att göra klart externNIPen, börja med praktikhelvetesfallet samt försöka få lite klarhet i vad dataextern-seminariet på måndag tänker gå ut på. På det ett stycke spinningpass och en chailatte med Sus. Klädpaniken inför fredag borde infinna sig någon gång runt tre imorgon eftermiddag om jag har kalkylerat rätt - fullt upp!


Skjut mig.

Vila i längan har visst blivit synonymt med externredovisning. Förbaskat kul!

Konstiga ord.

Medan jag gick ut i köket och gjorde en lunch á la högstadiet (brunt knäckebröd med smör och grillkrydda), så kunde jag inte sluta tänka på vilket konstigt ord "duktigt" är. DUKtigt. DuKtiGT. Hur satte man ihop det ordet och hur blev det så.. konstigt? Hångla är ett annat konstigt, men framförallt fult, ord. Chansar på att svenskarna inte hämtade det i Frankrike, det är säkert ett helsvenska ord. Bara för att det är så fult. HÅNGla.


Satisfaction

Min duktiga grupp och jag har nästan gjort klart den första NIPen idag. Och vi började idag! Det är faktiskt helt otroligt med tanke på hur lång tid marknadsförings-NIPen tog att göra. Nu ska jag äta, sova och träna både step och dance. Galet trevlig eftermiddag alltså!


Tre timmars sömn - check!

Idag ska jag fokusera på att tänka på det jag ska. Inte på det som jag inte ska, men som är så väldigt lätt. En smart utveckling av hjärnan vore att kunna stänga av vissa områden för att kunna koncentrera sig på väsentligare saker. Externredovisning är ett exempel på vad jag ska försöka tänka på idag. Allt annat är exempel på vad jag inte ska fundera över.

Recept för överlevnad: Kaffe, kaffe, kaffe.

Say it now?

Jag hoppas imorgon blir en mindre misslyckad dag. På alla sätt.

It's too late when we die


Om och om igen

Paloma Faith - Stargazer
Erik Hassle - Isn't it obvious
Journey - Don't stop believin'
Mike & The Mechanics - The living years
The Strokes - 12:51
Pink - I don't believe you
Jason Mraz - Life is wonderful
The Mo - Nostaliga Locomotive
Beyoncé - Ave Maria
Westlife - Swear it again
Mötley Crüe - Misunderstood

Don't blame me.

Hemska hemska dag, försvinn eller utveckla dig!


Böb.

Tittade sist av alla i världshistorien på Inglorious Basterds med Jules ikväll. Vi skrattade åt Hugo och hade det trevligt med stora glas vin och poppisar. Sen kollade vi på The Hangover. Galet rolig!

Talang!

I like Paloma!


Lördagsvardag.

Stack ner till stan för att köpa julklappar med Simon. Kom hem med tolv öl, några ägg och julkort till mormor. Därför tänkte vi tröstäta lite hemkörd pizza och försöka locka ut Sarahs små söta hundar ur hennes rum. Fredagskvällen var för övrigt väldigt mysig och bra.

Take me to Bora!

Jag är väldigt sugen på att fara en sväng till Bora Bora.. ska bara spara ihop 43000kr först.


Woho!

Har lyckats fixa och installera virusskydd helt själv idag. Hann visserigen uttrycka termer som "helvete", "fan" och en himla massa "gaaaaaaaah" innan jag tillslut fick det att fungera. Men nu fungerar det. Hallelujah!


Empty.

Känner mig rastlös, förväntansfull, glad, opepp, upprymd och neutral, men är framförallt väldigt trött. Jag vet helt enkelt inte var jag har mig själv idag. Tänkte bjuda på en bild från seminariet och meddela att jag faktiskt har haft 24 väldigt bra timmar ändå.


Brr.. it's cold in here!

Kan undra när Varbergs Kommun tänker sätta på värmen i mitt rum?

Motivationsdipp.

Skulle kunna tänka mig ett varmt täcke, massor av choklad, en bra film och trevligt sällskap. Nu.

My castle.

De sjuka har intagit mitt rum, mitt slott, mitt territorium. Nu sitter de och snörvlar, snorar och hostar i min soffa medan de tittar på Paradise Hotel. Jag drömmer efter en lotion som matchar min parfym. Ge mig 345 kr!


Rädda mig, någon?

Var i skolan till halv sex. Kämpat med moms och kreditnotor och varit på seminarie. Varit världens gulligaste granne och handlat åt sjuka korridorsinvånare. Opponerat på ett arbete till organisations-seminariet imorgon. Förberett och planerat redovisning. Lagat paj. Tittat på föreläsning. Lämnat in praktikfall.

Nu vill jag ha något annat att tänka på. Vänner, skratta, fest, kärlek, sova, dansa, vattna blommor.. jag tar vad som helst!

Mormor and me

Att inte vilja vakna.

Måste ta varje chans till lite motivation. Idag är det sol och frost. Det är ganska bra med motivation det. Har möte med externredovisningsboken hela dagen, känner mig oerhört taggad.


Japan?

För jättemånga år sen (när jag var 17 ungefär), kom jag på något vis över en japansk musikvideo. Jag vet inte vad sången hette eller vad de sjöng, men videon var väldigt fin och jag grät och tryckte på repeat hur många gånger som helst. En tjej och en kille möts lite slumpmässigt på olika ställen, tillslut börjar de dejta och sen blir de ihop. Han är fotograf och ber henne hämta något i hans fotorum och då råkar hon välta ner en burk med någon farlig vätska rakt i ögonen så att hon blir blind. Men han tar på sig skulden för att han inte har skruvat på locket och låter transplantera sina hornhinnor (eller vad det nu kan vara), så att hon ska kunna fortsätta se! Så fantastiskt! Framförallt fantastiskt vad jag kommer att tänka på när jag pluggar..

Det lilla.

Skjut mig.

Hade tittat på halva föreläsningen från idag och höll verkligen på att somna när jag fick mail från Tyskland. En snubbe som jag träffade på puben i Springe när vi var där med plugget för mer än ett och ett halvt år sedan. Fortfarande lika dålig på engelska, men vilken tysk är inte det? Här är en bild från en av de roligaste veckorna under gymnasiet (Norwich borträknat).

Fantastisk kulör på min hud för övrigt (farligt att sola paulina, farligt, farlig!).

Stress i mitt liv

Motivationen är inte på topp - mitt huvud vill ta semester. Pep talk?

Marketing no more!

Hur firar man en klarad kurs? Med Chailatte och fika med Sus imorgon!

RSS 2.0