Party in the Varberg

Alltså vad händer? Ska helt klart sluta plugga för det verkar löna sig.  VG på marknadsföringen också? Det bara måste vara fel någonstans.. I will celebrate tonight, I tell you!

Nuno?

Säger det igen. Har ett så himla roligt jobb! Nu håller jag på Portugal och väntar på morgondagen som alldeles säkert blir något extra!

Some answers don't answer


B-day

 

Idag fyller två bra människor år ♥

 

 


Min favoritlåt just nu sa du?

Here you go.

It don't have a price


How?

Lyckades tydligen klämma dit ett VG på juridiken. Jag som inte pluggade någonting på den. Hur hände det? För att jag inte ska ha det allt för bra så har jag också lyckats med att få i mig lite förkylningsbaciller. Heaven!

Let's do this

Igår blev det en himla massa drinkar. End of story.


Drama!

Mama och jag drog till Liseberg för att kolla på Rybak, som slog sönder fiolen på scenen och sedan hoppade av. Det kan sammanfatta dagen ganska bra.

Lie those pretty lies


Fairy tale


Nollnoll

Och jag säger så här: enda anledningen är att Oh-My-God-Owen inte är med.


Word




Not that I don't like you I'm just at a party

What really makes the world go round?

VA?

What makes the world go round?


Yum

Komma hem från jobbet och få se en stund på de Rossi. Oh I like it.

Easy

Helgen blev mycket bättre än vad jag trodde - alltid kul. Utgången igår gick lite bananas men endast en look-a-like-smygbild blev tagen. Anyway, jobbat i min fantastiska reception och nu blir det ett desperate-avsnitt innan Milla och jag drar på mini-roadtrip till Landvetter för att hämta hem snygg-Jullan från Turkiet. Kanske skulle packa med bikinin och passet..

Waves

Anna och jag tog strandpromenaden hem från jobbet idag. SJUKA vågor! Helt fantastiskt. Jag älskar naturfenomen. Vågor, åska och sånt. Mums!

It's all about


The game is on again

Åh. HÄRLIG DAG trots regn. Måste bara påpeka hur fantastiskt det är att komma hem halv elva efter jobbet och inse att det pågår singstar-maraton (inkl. vin) i andra ändan av korrisen.




The heart has reasons the reason cannot know


8:15 I'll save you a seat

Sista lediga dagen på forever och det ösregnar. Så istället för att ligga ute i solen och bränna sönder mig häller jag i mig kaffe, läser Marian Keyes, fixar skohylla och tittar på tv-serier (på datorn, kan inte få min tv att fungera - vart slänger man en sån? Och hur får man den dit?). Åh. Det enda som fattas är ett tv-spel.


Walking in my shoes




Helgen har bestått av en massa mat, fika och shopping. Igår träffade jag Emelie (se gammal bild från Westlife-konserten -04, hon ser nästan likadan ut nu) för att catcha up våra liv över en lunch på Viskan i Borås. På det blev det ett gäng nya skor och lite annat nödvändigt.

 


Hejdå Varberg

Vi ses om ett par dar ♥

Godmorgon världen!

Vem är puckot som spelar Magnus Uggla på högsta volym halv nio en lördagsmorgon?

Bara vara

 

Hade en otroligt härlig dag igår tillsammansmed klassen. Pizza och vin i solen vid stenbrottet hela eftermiddagen som resulterade i diverse röda linjer på de flesta av oss, lite mer vin och skönsång på längan med eventettorna och sedan mojitos på Bodegan. Idag har jag och Alle degat oss i solen på Getterön och bara njutit av att vara lediga.

 

 

 


Sommarlov!


You're cooler than me



Like I can't give you winter in the summer,
summer in the winter, Miami in December

My love

Ny kameraaaaa. Gud ÄNTLIGEN! Testbilder:


Koncentrationen är fortfarande på topp

Jag har blivit besatt av Center nougat. Jag slukar den på två röda. Skulle tagit en egen bild, men innehållet försvann..


Anguish

Idag när jag satt nere vid ankaret och inte pluggade, lyssnade jag på Maia Hirasawa och tittade på segelbåtarna i havet. Fick lite flashbacks och hittade de här bilderna från 2008, det var sommar det!

Sinner


RSS 2.0