Neighbour

Här har ni en söt bild på min fina vän och granne Camilla. Igår gjorde hon en upptäckt som var minst sagt.. underhållande ♥.

Nu ska vi fira att Juridiktentahelvetet är över med lite grill, chill och imaginary wine. En klar en kvar.

Dirt

So. Sedan en tid har jag haft ett oerhört sug efter blomlådor. Jag vet inte om det beror på att jag försöker inbilla mig att jag har ett nytt intresse eller om det kan bero på att jag har flyttat hemifrån och upplever min första vår utan en blomlåda utanför fönstret. Eventuellt kan det också bero på att jag helt enkelt försöker hitta undanflykter till att inte tentaplugga. Idag kände jag att det var dags. Här har ni resultatet, jag är apnöjd!





Feliz Navidad

 

Sjukt mysig kväll igår! Ja ni ser ju. Kvällen innehöll bland annat solbullar, gamla bekantskaper och tavelförsäljning. Imorgon är det juridiktenta och snart marknadsföringstenta. MEN PÅ TORSDAG ÄR DET SOMMAR FOR REAL!


Mama I ♥ you


Don't bring flowers after I'm dead

Mobilrens. Nu blir det strax någon slags utomhuspicknick med band, sol och vin. Det var på tiden sommaren!

oh oh.

Dåliga saker som försvinner - kan de inte bara försvinna och stanna där de är? Eller i alla fall vänta tills man själv kan försvinna?



Trapped.

Material girl

Idag skulle Alle och jag ha en supereffektiv pluggdag. Vi var i skolan kvart över sju. Kvart över sju. Jag säger det igen: kvart över sju. Kvart i åtta var vi igång med våra juridiska cases (mycket papper och pärmar och böcker och anteckningar och pennor som ska fram). Klockan nio blev det frukost. En frukost som varade till kvart över elva (vi hade visst väldigt mycket att prata om). Klockan tolv käkade vi lunch och sen ville J bli hämtad på jobbet. 
Så var det med det.

I like my money right where I can see it - hanging in my closet.

Nu drar Palle, Alle och Ulla på Sex and the City 2!


Grab your old girl with her new tricks

När man är på botten finns bara en riktning att gå - uppåt, right? Jag hoppas jag är på botten nu.


Kan inte sluta sova.

Jag tror inte det här är en bra dag för att plugga. Jag tror jag kollar på lite ABC istället.


ESC

SÖKES: Någon som kan laga min TV/få den att funka. Det är bråttom!!

Döden

Just nu spelar det ingen roll hur mycket sömn jag får, jag är alltid trött. Kan inte förklara i ord hur mycket jag längtar till nästa torsdag eftermiddag. Inget ORD kan beskriva hur trött jag är på att plugga nu. Inget ord i världen. Nu ska jag sticka och jobba några timmar, en fantastisk ursäkt för att slippa marknadsrätten för några timmar.

JA!

Aftonbladet


How do they do it?

Idag har jag varit ute och sprungit. You heard me. Eller ja, joggat kanske? Halvgått? Hur som helst är det fruktansvärt att springa. Hade väl kommit ungefär 150 meter när jag insåg vad jag hade gett mig in på, men jag lyckades ändå hasa mig runt påskberget (ca 800 meter?) (edit: jag mätte på eniro och det var faktiskt ca 2km, är det ens möjligt?).

 

För övrigt så är Påskberget en av mina favoritplatser i Varberg. Kanske för att den påminner mig om mina rötter i skogen, men kanske för att det är så sjukt jäkla fint när solen lyser igenom alla blad. Kan man vara kär i en plats så är jag kär i berget.

 

 


Now what?

Den här kvällen har varit så jäkla skum alltså. Byggingenjörer, sexaholics och Håsten. Inget kvart i två-ragg blev det heller för-jag-har-för-små-vänner. Alltså fy fan. Orka ploppa ut 1989 I say. Imorgon blir det en lång dag. Apelviken och Göteborg. Utbildning och spårvagnar. Pengar och slaveri. Vänner och vänner.

I-lands

Jag hatar verkligen när jag vaknar och är hungrig. Det händer inte särskilt ofta och av den anledningen har jag i stort sett aldrig någon frukost hemma. Nu har jag visserligen ingenting annat heller hemma, så hungrig får jag förbli. Såhär i slutet av månaden får man prioritera och ikväll prioriterar jag utgång. Så är det.

Fangbanger

På torsdag är det SATC-premiär och i sommar är det Eclipse-premiär. Men! Den 13 juni är True Blood äntligen igång igen! Längtar ihjäl mig litegrann.


Dream away

Det är galet vad det är lätt att inte plugga när man måste plugga. Idag har jag tänkt jättemycket på mitt hus på lasarettgatan. Jag vet inte varför. Det måste vara ett tecken på någonting..

Nu!

Efter ett dygns strejk vaknade min mobil (och jag) till igen genom att vibrera nåt så in i norden. Gårdagen var mycket mysig. Ulla och jag satt mest och diskuterade skor på Bodegan, som i övrigt var helt okej I guess. Ikväll blir det fira bästa Susanna, men innan det ska jag begrava mig (bokstavligen antagligen) i marknadsföring och juridik.

Optimalt.

Nu är det helg. Helg betyder middagsmys med Ulla och Alle. U har dessutom lovat att hon ska svänga ihop en brownie med vita chokladbitar i. Ni hör ju hur det låter. Efter det blir det en sväng till Bodegan för att skåla för värmen (gillar att det står på yr.no att det ska regna kraftigt här just nu när solen egentligen skiner. Norrmän).

Victoria

Jag tycker om bröllop. Jag tycker det är fint, vackert och någonting jag hoppas att jag själv kommer få uppleva en dag. Jag ser jättemycket fram emot Victoria och Daniels bröllop (faktiskt). Det är så stort på något vis, det kommer vara så perfekt. Därför blir jag också så frustrerad när Vickan själv inte kan få bestämma om hon ska gå med kungen eller Daniel fram till altaret. Herregud. Kyrkan tjatar om jämställdhet. Sen när har kyrkan varit jämställd? Är Sverige dessutom inte så långt fram i utvecklingen att precis allt inte behöver vara superlika? Kan människan få göra som hon SJÄLV vill på sitt EGET bröllop precis som ALLA andra får på SINA bröllop?


Läs den fåniga artikeln här.

A hard work work

Idag har vi var vi tre på jobbet. Vi har ätit kakor, fnissat, kört taxi, servat och längtat ut till solen. Riktigt trevligt med andra ord!

Small little things

Mitt i allt jobb och plugg är det de små sakerna som makes a difference. Idag har jag pratat i en timma med pappa på telefon, jag ska strax se ett dh-avsnitt och käka glass och jag ser fram emot torsdag när vi ska mysa med mat, massage och kaka.


I behov av flyt

Idag skulle jag köpa ett par jättefina skor på tradera. Jättefina. Har kollat på dem i nästan två veckor och bara VÄNTAT på denna dag, denna stund, då jag skulle sitta här med en segernäve knuten i luften och ett riktigt lyckorus i magen. Vad kan jag säga? Jag tycker inte det är fair att lägga bud i sista minuten. Det är inte sportsligt att ta ifrån mig min lycka över min nya fina kärlek. Inte på något sätt är detta något jag kan förlåta. Det är inte okej!

Som tur är har jag ju alltid en plan B:

 




Housewives

Jag vet att jag jag är ÅR efter, men HELLO!?


Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå

Är totally slut efter 250 utcheck på jobbet idag, tom mage och för lite sömn. Ska alldeles strax iväg och bodypumpa. Jag tror det nästan garanterat blir söndagspizza och desperate housewives på det. Jag ska klicka hem ett par skor också är det tänkt. Än är inte dagen slut.




I'm a free b..

Pommes + korv + hallonvin + VÄRME + lång promenad vid havet i mörkret + Camilla = Otroligt härlig kväll

Like oh my god.

Karma?
Bullshit.

Bevis 1

Älgar är läskiga.


Baby, you gave up.

Idag har jag hängt med Anki, Agnes, Amanda och sen kom Ammi. Jag får byta namn till.. Audrietta eller Abdulina eller Astrid eller nåt annat käckt på A för att passa in. Nu pratar jag med Alle. Gud. Hur som, träffade tjejerna i vasastan och hängde på ett café i några timmar och sen drog vi vidare till Charlies och sörplade i oss lite alkoholhaltiga drycker. Det är konstigt med vissa människor - vi har inte träffats på fyra månader och ändå är allt som vanligt. I ♥.


This time baby I'll be bulletproof.

KUL att jag har fått punka på min cykel. KUL att alla är ute inatt men att jag kom hem från jobbet precis/ska jobba aptidigt imorgon. KUL (på riktigt) att jag ska till Göteborg imorgon och kakbuffea med bästa Anki och Agnes.

Tropicana's where I lost my heart

Längtar till den tredje juni så mycket att det gör ont i hjärtat. Pluggmotivationen är nere på minus sexhundrasju. Jobba vill jag göra, precis som nu, men utan allt det där att komma hem till (för jag har ett sjukt roligt jobb!). Har varit hos el friso idag och tänkte visa resultatet, men det syns inte ett grusskillnad på kort.


Nathalie, Nathalie

Skolan har ganska många negativa sidor, och då syftar jag framförallt på det berg av plugg som i stort sett alltid finns att begrava sig i. En positiv grej med att plugga är dock att man träffar många inspirerande människor och en sådan är Nathalie i min klass. Lyssna här: Hon är tvåbarnsmamma, pendlar till Campus från Kinna, pluggar heltid på högskolan, har hus, samt pysslar och odlar på sin fritid. Utöver detta håller hon på att starta ett eget företag. Superwoman! Kika in på hennes blogg HÄR!

Här har ni superwoman alltså!



Lady G

Jag är ledsen att jag har hakat upp mig på Gaga, men hon var så bra. Hon är så bra. Fynd på youtube hittade jag. Under den första som ni ser här under händer det mycket vill jag lova. Jag hinner springa runt HELA globen efter att ha träffat Elin och vi insett att shit, Gaga börjar i tid, medan Alle får för sig att det är bättre att söka läkarvård än att se på konsert och flyger nerför trapporna istället. (Om ni inte orkar kolla på hela så spola fram till typ 1.40 så kanske ni får en känsla av hur det var att vara där).

Den andra filmen måste blivit filmad ungefär från där vi satt, ni ser! Lägg märke till snubben med maracasen. Längst till vänster.






Baby loves to dance in the dark

Såhär gick kändis-spaningen i huvudstaden förresten:


Det vill säga inte alls särskilt bra. Eller jo! Alle såg någon som spelade pappan i någon film också. Vad man hinner på två dagar alltså!

På tiden

Att de här fick följa med mig hem från Stockholm:


You know exactly what to do

One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me

Could I give it all up for you?

Kan inte riktigt släppa Gaga och jag kan inte riktigt sova. Det är lite konstigt, för på 40 timmar har bara två varit sömn. Resten har bestått av shopping, parkeringsletning, tunnelbaneåkning, butiksletning, konsertande, bilkörning, jobbutbildning, brandsläckning och skoputsning. Jag bjuder på ett smakprov på hur förtäringen såg ut i torsdags medan jag väntar in tröttheten.

Tapas på Ramblas.


Monster

Kom hem från Stockholm för 40 minuter sedan, jobb om två timmar! Lady Gaga var SJUKT. Det går inte riktigt att beskriva, men hon var konstig och snygg och showig och såklart fruktansvärt cool. Bad romance var givetvis bäst, men lyckligast (?) blev jag ändå när hon körde Monster. 4 av 5 män i lårhöga 14-centimetersklackar får konserten. Mycket väl-investerade pengar helt enkelt!


Cherry cherry boom boom

Nu drar vi till stora staden Stockholm! Shopping, massa god mat och Lady Gaga står på schemat. Oopa!



I can't close my eyes and make it go away.

Usch vilken hemsk film. Hemskhemskhemsk.


Att sälja saker

Tradera - vilken hit! Funderar på vad som ska bli nästa sak att lämna Längan. Gardinerna? Klänningar? TV:n?

I just can't get enough



Dress for success

Jodu AlleBalle, klänningen fungerade fint!


Vad är härligt?

Jo, härligt är till exempel att inte ha en enda NIP att göra på fyra långa månader. Förbannat fruktansvärt jättehärligt!!

You're too wonderful it's crazy

Speechless!

Femtio

Har firat min fantastiska mamma hela helgen!




<3

RSS 2.0