Privatlivsrätt

Idag har jag lyckats få hem en klänning från England och skor från Vagabond. Måste börja leva som en student snart och kanske kanske att jag skulle börja plugga också. Marketing och Law på schemat fram till sommaren 2010.


"Tvål, vad ska man med det till?"

Igår låg jag och tjejerna och myste i varma källor på Asia Spa. Idag tog vi sovmorgon, såg en föreläsning och hittade mitt framtida hus. Imorgon kommer jag ligga däckad av förkylning, för jag kommer aldrig mer bli frisk (du vet vem du är)(cheater).

Du har viljan att bli större, här är du redan stor

Det är konstigt hur dåliga låtar kan bli fantastiska när man kan relatera till texten. För övrigt är 2012 en alldeles för lång film.

You're my future, you're my past

I fredags fyllde världens bästa Camilla år. Det och att tentapluggsveckorna är över för den här gången firades som sig bör i Längan, med mycket folk och mycket drinkar.


And I cannot text you with a drink in my hand

Historien upprepar sig, hur blir man av med en uppenbar förbannelse?

Nu gör vi det här bcp!

Sen gör vi såhär:

 


What a beautiful day

Den här dagen får 8 av 10 chokladrulltårtor. Har tentapluggat hela dagen, fått lyckat tentaresultat tillbaka och dessutom hittade Jocke mina drinkingredienser i snön utanför köket (när han skulle köpa fika)! Imorgon ska vi sätta inköpet och sen är det party at the row.

Härligt förresten att min badrumsdörr precis öppnade sig av sig själv, trots att den var helt stängd.

We're going all the way up

 

Vad ska jag göra nu?

 


You were my choice..

Sökes: Någon som ser till att jag stannar i Sverige.



Norwich, kom tillbaka! ♥

Ambitions

"Nej supertaggade är vi inte, men vi ska bli SKETFULLA!"

Det går inte

Stopp i informationsintaget. Både Alle och jag somnade på soffan när vi läste igenom inköpsfrågorna och vi lär inte komma igång idag igen. Myskläder på, tacoköttfärsgratäng i magen, Apple Crumble á la Urla och film, så får det bli!

Att ha ett liv eller inte ha ett liv

Att släppa: Investeringskalkyler, nuvärdesmetoder och räntabilitet
Att ta tag i: Inköpsprocesser, leverantörsvillkor och lagerhantering

Fredag kväll: KOM TILL MIG!


I'd do wrong for you


V for me

Jag gillar Varberg. Det är till och med fint när det är mulet och dimmigt och kolsvart. Nio km blev det idag runt Apelviken. Camilla springer och tränar upp sin kondition och jag försöker lära mig att cykla utan händer. Jag gillar det här tempot och att vara helt utmattad klockan nio på kvällen. Framför allt gillar jag den första (ungefär) alkoholfria helgen sen augusti. Ännu mer framför allt gillar jag att nästa helg innebär karatefylla och akademiskt vakuum.

What a difference a day makes

Pluggat, varit på nya jobbet (kommer bli ASBRA!) och fikat (dumlekakor!) hemma hos Malin. Dessutom har jag självdiagnostiserat mig med hjälp av wikipedia och kommit fram till att jag har benhinneinflammation. Whatever säger jag till den inflammationen. Bara för det får jag sån lust att springa. Maraton eller vad som helst, trots att jag hatar att springa. Imorgon ska det dock dansas och boxas, och pluggas en del också förmodligen. Det kanske låter dumt, men på nåt vis älskar jag tentatider.


Man vet att världen inte är rättvis när..

.. jag sitter i skolan elva timmar om dagen medan A ligger på den här stranden och.. ja, gör vad man nu gör på ett sånt ställe.


Monsterveckor

Motiverar mig med träning, planerade framtida födelsedagsfester, roadtripar, konserter, sommarkvällar och en och annan grande chai. Och läggdags klockan nio.


och det är jag

Den här ungen förföljer mig i mina tankar. Hemska unge!

 


Någon vill alltid mer

På partybåten Fladen var det Svartklubb och releasefest för lip dub-filmen igår, och det var trevligt och fruktansvärt kallt. Min kamera verkar sjunga på sista versen, vilket egentligen inte är så konstigt med tanke på hur många blöta (bokastavligen) fester den har hängt med på. Dumt!




Future future

Idag kom äntligen motivationen tillbaka. Trots att jag höll på att strypa Alle på Paganini för att jag inte fick min likviditetsbudget att stämma, så kan jag nog sammanfatta den som oerhört positiv. CRED-föreläsning, inspirerande klasskompisar och lite drömmar gjorde mycket!


22


Att gråta
Att vara kär
Att känna sig lycklig
Kärlek vid första ögonkastet
När man vet att allt kommer bli bra
Millisekunden efter att man tagit ut sig helt
Att skratta så mycket att man får ont i magen
Upptäckten av ett par riktigt riktigt snygga skor
När man äntligen får något som man drömt om länge
När någon är så snygg att man faktiskt inte kan låta bli att dregla lite
Känslan av att ha klarat något som från början verkade totalt omöjligt
När något luktar så gott så att man skulle kunna dö lycklig right there and then
Att stå framför Robbie Williams och sjunga Angels tillsammans med 50 000 andra


When dreams are coming true

Idag är det plugg all day long. Roligare har jag haft. Mer motiverad har jag varit. Mer irriterad var det längesedan jag var. Ska bodypumpa bort aggressioner och annat ikväll. Innan det har jag tänk drömma mig bort till framtiden, vara i Göteborg och hänga på Chez med A&A, dricka vin och grilla på klipporna, Lady Gaga-konserta, fira mammas födelsedag, weekend-våldgästa Tora i Oslo, börja jobba, sluta plugga, träffa Emelie, sluta frysa.


Back to normal

Nu har jag tänk och förhoppningsvis har jag tänkt klart. Det känns så skönt på något vis. Att ha tänk och kommit fram till något. Visserligen har jag tänkt väldigt länge, flera månader om man ska vara exakt, men nu har någon form av resultat börjat visa sig. Det här är en massa bla bla bla. Imorgon kommer jag fungera som vanligt igen.

PROMISE!


I'm coming up only

Idag blir det inte bättre än såhär.


What comes around goes around

Fantastisk vecka. Tror jag ska köpa nya skor varje måndag!

Celebration time!

Haft en awesome day! Långlunch med Sus och glass i solen, fått jobbet jag ville ha, varit på det jobbigaste träningspasset sen vinterträningen på fotbollstiden, käkat sushi med Alle och kommit fram till var jag ska bo i framtiden. Nu blir det vin, mello och utgång! Yesterday was great.






The end.

Sjuk dag. Är så trött i huvudet att jag bara vill däcka på något mjukt och sova i en evighet. Studentlivet tillåter dock inte sådana bekvämligheter, framför allt inte på en fredag. Tyvärr.

It's not me, it's you.


Alice

Skrivit tenta, promenerat i solen, handlat snyggt vin och lagat chehcciucii (stavning på det?). Nu väntar jag på träffen med Johnny Depp. Jullan och Philip skulle visst med - förstår inte vad de ska på våran date och göra?


When love takes overrr!


Ra ra ro ma ma!

Sjunde maj - jag är där! Om det så ska kosta mig hela min dignity och halva studielånet.


Oh explode!


Inte NU.

Nu vill jag bara rymma från allt. Hur mycket hintar och aha-upplevelser måste jag ha innan jag fattar? Tydligen EN MILJON - bring it on!


Let's get it on!

Så himla fantastisk dag! Konsert att se fram emot, nya klackar att dansa in, äntligen fått börja träna igen, och en hel del annat superpositivt! Kan inte få nog av denna underbara måndag. WHAT A BEAUTIFUL DAY! ♥

Amerikaner.

Men WHAT?




RSS 2.0