Heute

Idag har det varit en spännande dag. Marcus, Alle, Sofia och jag tog Marcus ascoola bil till soliga (?) Göteborg och Bergakungen för att lära oss starta egna företag. Uppgiften gick väl sådär, men vi fick oss en mysig lunch på Jensens tillsammans, två vunna böcker med oss hem samt lite oshopping. Väl hemma bjöd bästa Urla mig och Alle på en fantastisk (och jag säger fantastisk när jag menar fantastisk) hemmagjord pizza och sedan avslutades myset med Shutter Island som ingen annan än jag förstod. Imorgon blir det ännu en härlig dag. Jobba, packa, fixa, åka hem till skogen. Ska bara hålla tummarna lite till - YNWA!

I came back to you

 

Den här låten är sommar 2008, segling, klättring i riggen och soluppgångar för mig. Priceless.


Buy it, use it, break it, fix it.

Äter ett par advokados, tittar på 100 höjdare, skriver slutsats på marknadsföringsnipen, försöker lösa skrivarproblemet till imorgon och fixar med present till helgens födelsedagsfirande. Multitasking at it's best!

He ate my heart and then he ate my brain..

.. och jag äter tzatziki!
Oh my god, oh my god, oh my god

Don't quite recall...


Min gud.

Jobba jobba jobba, plugga plugga plugga. Fick ett välbehövlig glas rosé när jag kom hem av Emma utan dusch och sen dess har jag nästan bara längtat efter min säng. Sovit WAY för lite den här veckan, och snart är det äntligen dags. Må den som stör mig brinna i alla helvetets miljontalstriljontals eldar (x5)! Jag längtar så efter Anki och jag längtar så efter Agnes och jag längtar så efter Mattzi och jag längtar så efter Tora och jag längtar så efter mamma. Det var det jag ville säga idag. Eine grosse tschüss! Oder etwas?

Ängeldu

Min älskade Tora ska bli mamma! Helt helt underbart! Jag kan inte riktigt greppa det, så stort det är. Åh jag är så glad!



14 days & 14 nights


It IS better than wine

Framtiden, kom nu!
(Övrigt plus: Agnes kommer hem i natt! Äntligen!)

Rookie

Första dagen på jobbet idag, gick väl helt okej måste jag säga. Gjort en incheckning och en bokning och imorgon ska jag tydligen ge mig på telefonen (hu!) och kolla elmätare. Tror det kommer bli toppen det här!

Must see

Har gråtit mig till en huvudvärk på grund av denna film. Det är ett bra betyg.

 


I'mma fight 'til we see the sunlight

Kan mycket väl ha varit den roligaste kvällen på Oscars hittills i år igår. Det var drinkar och slagsmål och kramar och dans och spring och hjärnskakning och shots och kärlek och spaning och zumba! Här kommer ett axplock av kvällens posing:


Fly


Another day, another destiny.

Mycket inspirerande dag med vrålsnabb spontanshopping, cred-föreläsning om sälj och en cykeltur i kvällssolen ut till Jullans nya pengamaskin i Träslövsläge. Nu blir det äntligen The Hurt Locker!


Up and away

Klockan är 10.25 och Alle och jag har redan hunnit med ett pass bodypump, frukost, en föreläsning i juridik samt duschande. Alltså jag blir så trött.

Unshchauhaua!

Härlig dag med solning på balkongen, jobbfirandefika i köket och after school på Cheers med Alle, Jocke och Urla. Hur mycket kan man skratta?

Madonna

Ibland saknar jag tiden när varje ledig minut innebar att cyklarna styrdes mot stallet, oavsett väder. Ibland saknar jag när vi låg i gräset och tittade på när Sixten hoppade runt på tre ben. Ibland saknar jag att vara sådär pirrig och nervös inför en hopptävling. Ibland saknar jag att galoppera på ett fält. Ibland saknar jag att rida barbacka och bada med Hoffman och Mattzi. Ibland saknar jag den tiden.

Men Madonna, åh vad jag saknar dig!



I'm sick of all the insincere


The Look!

 

Nu: Brothers eller The Cove?
Imorgon: Seminarier, invigning, step
Senare: Vinvandring, karneval & vårdyrkan

 

 


Sometimes you have to leave the planet.

Har man köpt en skohylla måste skoinköp vara obligatoriskt, väl?

Oh Christian!


What did you say?

Igår hängde vi vid Stenbrottet. Grillade, hade en väldigt intern tipspromenad och framför allt frös. Fantastiskt otaggade för utgång gick vi  tillslut hem till Sus där syftet var att tina och dricka te. Ett par timmar senare (efter Sus "te med lite te", lagom mycket vin och en skvätt mascara) vandrade vi mot Oscars i alla fall. Det var en lyckad kväll, jag skulle ge den 4 av 5 allsånger.

'Cause I'll be dancin'

Alle hade med sig en finfin present från Halmstad idag!

 


How to cope

Ekonomistyrning och Inköp avklarade. Nu måste en belöning av något slag vara obligatorisk?

Give me more

Haft en fabulös dag tillsammans med underbara Sus. En riktig favorit det där. Räddaren i nöden. Och himla god paj gör hon, På markanden!


When you try your best but you don't succeed

Det här ÄR den bästa låten på the planet earth. Alltid tyckt, kommer alltid att tycka. Det finns inget den inte har.



When you get what you want but not what you need..

In the decision making

Skita i det här som alla andra smarta och sticka med de riktiga vännerna i höst? Vissa dagar lockar det mer än andra.


That's what friends are for

Thanks for a kickass weekend. Thanks. Hör ni det? Thanks!

The good girls are home with..

Gårdagen blev inte som planerad över huvudtaget, men det blir mer memorable så.










I guess not


Sällis

Myser i soffan med oslagbart sällskap och laddar inför lördagen. En lördag som innebär shopping (gah!), Varberg och utgång. Hur bra? Mycket bra!



Oh happy day!

Sitter hemma i Svenljunga vid köksbordet med syrran, en skål popcorn och en drink som pappa blandat. Dagen har bestått av att spendera pengar. Sa inte jag senast igår att jag skulle lägga av med det där? Köpstopp på mig. Först ett stopp hos frissan och sen gorde jag och Alleballe Ullared. Så nu sitter jag här med en plattång i guld (!), en ultraportabel (!) exten hårddisk och ungfär femton liter rengöringsmedel. Usch vilken lyckad dag.

RSS 2.0