Borrborrborr

Nu vill jag ha helg och slippa byggjobbare och trend-föreläsningar. Anna fixade mina naglar igår, så nu kan ingenting stoppa mig från att ha ett grymt avslut på veckan i Göteborg!


Då, nu och framtiden

För ett år sedan satt vi på GC och sörplade drinkar och lapade sol. Idag har vi kickat igång exarbetet på riktigt och om fyra månader exakt borde BCP09 vid den här tiden rimligtvis ligga utslagna efter gårdagens vilda examensfirande.


Apple Bay

Hänger i Apelviken i helgen, känns nästan som sommar igen! Bokar upp stugor, lyssnar på tracks och längtar till imorgon.

I'm so fed up with my thoughts of you

Haft en grym tisdag. Fått en grym grupp och en grym branch (skor!) och haft en grym kväll hos Jullan med grymma vänner! Har till och med blivit bjuden på lunch! TOPP!

Måste allting va så förfärligt besvärligt?

Nu vill jag träna. Börjar bli trött och frustrerad av att sitta stilla och lugna min sjuka hals och mina lungor med antibiotika och andra ruskiga huskurer. Receptet på allt är dock att fika med Sus. Hon är grym!




Tusen hål i nacken


And everywhere I am there you'll be

Idag har jag lagat Knedlíky för första gången i mitt liv till Simon och Alle. Blev riktigt nice!




Your tension is making me ill

Nu tänker jag för mycket igen!!

Men flawless dag!

Sicko

Jag har tydligen inget immunförsvar, alernativt världens sämsta. Konsulterade doktor Sus och hon var ganska övertygad om att det var körtelfeber som härjade i min kropp denna gång. Googlade på körtelfeber. Verkar inget bra alls. Kallas pussjukan, men inte på det bra sättet att man blir alldeles pusstokig, utan att det smittar genom pussar. Sen fick man typ inte träna eller pussas på tre månader heller. DET GÅR INTE. Åh, hoppas det är någon annan disease.

Katt



I'm fine baby, how are you?

GRYMT kul kväll igår och GRYMMA tjejer!







Six feet under scream


If you only knew what the future holds

Som sagt. Jag och Milla har det väldigt bra här i flexibla. Solen strömmar in genom fönstret, vi pimplar kaffe och bläddrar i en bra bok som heter Påverkan. Livin' the dream!



Sometimes it's hard to tell in the dark

Söndagsmys med Chocolat och choklad.




RSS 2.0