Tvåtusenelva

Det här kommer bli ett spännande år. Förmodligen kommer det gå ruskigt snabbt och snart är det nyår igen. Då kan jag vara vart som helst. Innan 2012 ska firas in ska i alla fall en examen tas och en flytt från längan göras. Konstigt. Konstigt, lite ångestladdat och väldigt förväntansfullt.

Bring it 2011!



You must try to ignore

Haft ost-och-vin-och-salami-och-whiskykväll med mamma och pappa. Sjukt mätt och lite whiskyyr. Hela dagen har vi bara legat i soffan och spelat spel och kollat på tv, en riktig toppsöndag med andra ord. Imorgon blir det staden med mamma för lite sköna nagelbehandlingar och sen ska jag försöka hitta ett tåg som tar mig hem till Varberg igen. Packa om, försöka få tag i en akut frisörtid och dra till götet och min faveo för lite kvalitetstid.

Juuleee




Recension

Jag är inget fan av att frysa, framförallt inte när jag befinner mig inomhus, men av någon outgrundligt konstig anledning har gud, eller whoever som bestämmer, placerat mig i längans kallaste (ja, jag vågar påstå det!) rum. Inte så nice. Har därför fått en bra-att-ha-grej av mina syskon idag - en värmemadrass (som alla trodde var en filt ända tills vi hade packat upp den och konstaterat att den var alldeles för stel för att fungera som sådan) (tänk er att ha en madrass virad runt er, det går ju ens inte). Hur som helst.

Testar nu. Min rygg kan inte sluta spotta superlativ över denna magnifika pryl. Det känns som att ligga i ett varmt bad, men utan att bli blöt. Som att stå med ryggen mot en påskbrasa. Som att jag aldrig vill lämna denna säng mer (ganska oroväckande med tanke på att jag hade den uppfattningen innan värme-madrassens tid också).

Upp till 50 grader går den. Just nu har jag den på femman - vet inte hur många grader det motsvarar. Den går på el kanske jag skulle säga. Längtar tills jag får testa den i en skön säng som inte består av typ tre bäddmadrasser (värme-madrassen inräknad). En mycket väl godkänd julklapp är det i vilket fall! (bild överflödig)

When you show me the truth

Min högsta önskan just nu är att få kraft att på nåt vis ta mig förbi alla täcken och filtar för att ta ut mina linser. Det och ett sugrör så att jag slipper anstränga mig när jag dricker cola liggandes. Konstigt hur önskningar kan prioriteras olika från kväll till kväll. Igår hade jag undrat vad fan jag skulle med en kuddpuffare till, nu vet jag.

Juridiktenta - check!

Inleder jullovet med influensa. Flyt kallas det!




Jag har gjort det här så länge nu, jag kan lika väl fortsätta.

ÅH I hate you jävla spel.


So this is christmas?

Jag hade kul i alla fall!





Julfest julfest julfest fjädrar fjädrar fjädrar


T.G.I. Friday

Det är fredag och Alle och jag har äntligen kommit fram till vad vi ska skriva för ex-arbete. Ångesten borta. SKÖNT. Känner mig nästan lite peppad men jag lugnar mig nog när jag inser hur snart det är sommar igen. Den här bilden är från i våras och den roligaste kvällen ever på Oscars. Här pausar vi lite. 


All I want now is a white light moment

Självdiciplin självdiciplin självdiciplin var är du?

Från och med du



Jag blir aldrig densamma som förut

Giveeee

Någon som har typ tre miljoner som bara ligger och skräpar?


I could put my arms around every boy I see but they'd only remind me of you

Hängt med min fina mormor idag. Kul fakta: Hon har typ världens största samling av minispritflaskor.

Weekend in S

Har shoppat klart nästan alla julklappar i idoltäta Göteborg med syrran, ätit pepparkakor och julmyst hemma hos Simon med fina gamla vänner och nya bästisen Stina, ätit sen lunch och tjataaat hos bästa M och E, kört tio mil på snöhelvetesoplogade vägar och varit på bio med mamma och pappa. Nu ska jag hänga med min superfaveo Leo innan det bär av till Varberg och verkligheten igen.

Perrrrfect


JULKLAPPP??????? :)

(Edit: Nude funkar med!)

Life on repeat

Who's next?

Check

Nu är fyra julklappar i teorin klara, bara 711 kvar. Jul är ju bara för fantastiskt. Överlever den här dagen med mitt favoritte för tillfället.

A new day has come

Så självklart egentligen.. jag önskar ju mig ett eget kök såklart!























RSS 2.0