Ångest!!

Söndagsångest, Sverigeångest, vardagslivsångest! Och inte kommer jag in så jag kan boka några gympass heller. Hade hellre suttit på stranden med en DAIQUIRI.



Awesome

Det enda dumma med att åka utomlands mitt i vintern är att man halvdör när man kommer hem. Fjorton minus när jag skulle åka och äta pizza med Agnes och Simon. Typ fjärde dagen i rad. Det går utför det här. Med pizzan alltså. Snart åker jag och Sus hem till Varberg igen. Det känns skönt.

Snabba puckar

Landade vid åtta på svensk mark igår och stod på dansgolvet vid tolv. Inte illa alls faktiskt! Nu är det snabbompackning och sen kommer världens bästa Sus och hämtar med mig till hem till Svenljunga.


ADIOS

Alle och Palle drar till Maspalomas. På momangen!


Nu glömmer vi den här dagen.

Idag har Alexandra och jag haft en FRUKTANSVÄRD otur. Eller så är vi bara väldigt sega. Tröståt tacos och godis och kladdkakeballerina doppad i mjölk med Camilla och Philip och sen har det eviga letandet fortsatt. Vi hoppas och tror på mer tur imorgon.


Borde sova. Vill inte.

For the moment känns det väldigt bra. Jag gillar tanken på att jag har saker att se fram emot. Sånt där med guldkant på tillvaron. Jag tror den här våren kommer bli en fantastisk vår.


Effektivitiet

Sjukt jobbigt bodypump-pass idag med My och Alle. Trodde på allvar att jag skulle dö när vi körde biceps (note to self: du har inga armmuskler!). Ikväll är min mission att lära mig sälja fonder och försöka komma fram till en lösning på Agnes-problemet. Och gå in mina nya skor.

It's complicated, it always is

 

Nuäreskola.


Yesterday

Igår var en riktig höjdardag. Tenta, en sväng till Kungsbacka för shopping (investering: skor!), spinning med Magnus och sen after tenta-mys med väldigt mycket vin, extremt mycket skrattanfall och lite annat som hör till en härlig måndagskväll.

Signaturmelodi:


But all you do is take, all you do is take

Ingen söndagsångest här. Vi planerar After Tenta-fest imorgon kväll och betäller onlinepizza istället. Skrattar åt vad som hände igår och svettas (äntligen har de höjt värmen! 19.5 grader! Vem behöver resa?).


Champions League-final

Jullan kör stenhårt på sin våga vägra tentaplugga-kampanj och väljer och vrakar bland grannarnas filmer.
- The Final & The Road To Istanbul? Nä, det låter djupt..



I'm having such a good time...

...just give me a call!

Wine time.

Sovit i två underbara timmar. Nu ska jag duscha och ta på mig ett himla festhumör och sen bär det ut i natten och in i dimman. CIAO.

Ulf, ta tag i det här!

Alla förbannade registreringar börjar bli extremt irriterande nu. Registrering på kurser, till skolan, studieförsäkran till csn, skolan som ska registrera en till csn, studentkårsavgift som måste betalas in. HELVETE VAD OSTRUKTURERAT!

Tidsfördriv

Alle väckte mig efter fem timmars sömn. Åkte ner till gymet och sov mig igenom ett pass aerobic core. Åt en mysig frukost. Bloggar ett meningslöst inlägg. Måste. Börja. Plugga.

Friday night.

Haft en kanonkväll med massa mat och mys hos Alle, för att sedan komma hem och träffa mina favoritgrannar i köket över ett glas vatten. Imorgon blir det tidig träning och kalas. Eventuellt lite plugg också. Eventuellt. Looking forward!

You're the inspiration

Varit hos Malin och hälsat på med enheten idag. Vilken tjej hon är! Kan inte riktigt förklara det i ord, jag är bara så överväldigad av hur man kan vara en så stark och optimistisk person. Det var verkligen en boost för själen.

Partey he(l)y

Eftersom enheten har beslutat sig för att måndagstentan redan är kuggad och klar, ansåg vi att det bara vore dumt att missa ännu en helg på dansgolvet. Diskussionerna över vilken slags alkohol som denna helg ska förtäras har som vanligt gått vilda; denna gång för att vi är extremt panka, men efter en liten skåprensning (som visade sig från sin bästa sida) samt ett oundvikligt besök på systemet kan nog den här helgen bli en av de bästa på länge.


Jessica

Show your bad sides woman!

Fan så jävla snygg.

Just det!

Lovade ju Simp och Jules att jag skulle lägga upp en bild innan. Here comes:

(Gud vad ni är bra ♥)


I'm a rocket ship on my way to Mars

Jag är galet (GALET) sugen på att fånga ett gäng vänner, ett par klackar och en flaska vin. Sjunga Singstar, ta fula kort, känna pirret i magen. Dansa till låtar som ger mig flashbacks när jag är sober, glömma alla problem i världen och skratta. Shota fishermans, starta konstiga konversationer med personer jag borde låta vara, spana in boys och ha ont i fötterna. Spela in filmer, springa runt runt på Oscars och leva i nuet. Argumentera för taxi, shoppa loss på Campino, vingla hem. Samlas med enheten i köket, sparka av sig pjucksen, bli uppdaterad, uppdatera, diskutera, analysera, prata hela natten om allt och ingenting, somna lycklig och glad.


Sometimes I give myself the creeps

YSL

 

(PS. Fyller år snart!)


I know that I've got issues but you're pretty messed up too

Kan man vara mer omotiverad?


Kladdkakepaus

Camilla, Simon, Julia, Jennie och jag har tentapluggat hela dagen idag. Vi kommer inte fixa det här, det är vi ganska övertygade om, så vi pluggar mest för samvetets skull. Det där samvetet är en ganska ond prick.

Recept

Om jag någonsin känner mig nere igen ska jag komma ihåg det här må-bra-receptet:

Bra film med bra vänner + spel + Michael J + pluggförbjud


Tribute

Mos, kan inte få nog! FANTASTISKT GOTT! Är helt klart med på top 10 - saker man stoppar i sig.


Bodypump

Måste prata/gråta ut/få ur mig aggressioner/bekämpa tentaångest så jag sticker på bodypump med Alle.


I wish I was better...

... men det är en puckad önskan.

Gratitude

Den här dagen har varit alldeles för lång. Seminarie, tentaplugg, en runda på stan med Alexandra, step och spinning. Men jag kan inte säga att jag har haft en dålig dag. Hur kan jag någonsin haft en dålig dag när fantastiska människor som Malin var hårsmåner från att aldrig kunna gå igen? Tänker på henne hela tiden. Hon kommer fixa det här. Och jag hoppas att jag aldrig kommer ha en dålig dag.



Vad jag vill

Jag vill mysa alternativt dö.

Inte-plugga-den-sämsta-kursen-på-alla-vis-som-någonsin-funnits-och-kommer-finnas-och-vara-tvungen-att-ha-en-sämre-föreläsare-än-alla-dåliga-jag-någonsin-haft-tillsammans-och-behöva-stå-ut-med-hans-maktmissbruk-och-översittarfasoner.


Jag vill skita i det här och dra till solen (helst via tomelilla). Jag vill gå ut. Jag vill dansa. Jag vill åka skidor. Jag vill sova. Jag vill träna massor. Jag vill sitta på en filt på klipporna och dela en box vin med mina vänner. Jag vill vakna upp och veta vart jag har livet. Jag vill känna vad jag vill. Jag vill ha värme. Jag vill se filmer jag vill se. Jag vill leva livet. Jag vill inte plugga Organisation och Ledarskap.

SÅ. Nu fortsätter vi.

Enheten.

Nu är enheten hel igen! Simon är tillbaka. Jag har inte lärt mig någonting idag. Ingenting! Julia fick lösa alla uppgifter åt mig och ja.. skit är vad det är. Nej, har ingenting att skriva, så this is all you get.

Tenta, vad är det?

Idag ska jag försöka lära mig vad en kassaflödesanalys är uppifrån och nerifrån och bakifrån och framifrån. Men det är inte så himla lätt när man har något annat som hela tiden stör koncentrationen. Dopaminöverskott maybeee?

Hello?

Where are you vinterdepression?

It's getting hot in here!

16.9 grader! Hallelujah.

Sometimes the snow comes down in June...

Den här och de senaste dagarna har handlat om ett par saker som jag bara skulle vilja skrika ut. Men jag kan inte. Det går inte. Jag får inte. Så jag gör det inte.

Guud vad det kittlar i fingrarna.

When I think about it.

Borde nog gå ut oftare. Blir så otroligt effektiv och dessutom smart (!) har jag konstaterat. Har pluggat externredovisning hela eftermiddagen, snott en lasagne från Milla (helt fantastiskt fantastiskt god!) och fått bra flashbacks från gårdagskvällen.

Trettondagsafton

Den kvinnliga delen av enheten gav sig ut i tisdagsnatten och dansade sig svettiga och slogs med snön. Helt fantastiskt kul. Efterfest i längan tills solen nästan gick upp (eller borde gått upp) och det kunde helt enkelt inte bli så mycket bättre.

 


Studentlivet

Tokplugg denna natt. Tokdans nästa natt.

Vilket jag föredrar sa du?

Här sitter jag och är glad.

Jätteglad faktiskt. Det kan man inte tro om man vet att jag har TIMMAR att tillbringa tillsammans med NIPen framför mig. I kväll. I natt. Men jag är så himla glad. Så fantastiskt väldigt kalasotroligtglad. Att flytta hit var ett av de bästa besluten jag någonsin tagit, människorna jag har träffat här skulle jag inte byta bort mot alla walk-in-closets i världen! Tentaångest och whatever det heter. Jag gillar mitt liv!


I ♥ secrets

Pratade med Ankan idag. Hon klippte kor. Där har vi en udda merit på CV:t! Dessutom skvallrade vi lite som vanligt och fällde några tårar för Agnes som ska lämna oss för någon masai. Hemskt är vad det är!

Ska förresten iväg till gymmet om bara någon sekund, har längtat hela dagen. Är det normalt?

Viva la vida

Tentapluggat så det nästan rykt idag! Det ni. Känner att jag kanske inte är helt ute och cyklar bland alla periodiseringar ändå. Fått en dålig nyhet idag dock, så känslorna kom tillbaka. Så här sitter jag och lyssar på The Living Years och svär över en Super Mario-bana jag inte för mitt liv klarar. Hur motsägesefullt är inte det? Omskakning på mig tack.

Justice

Idag är en sådan dag som jag känner att jag inte känner någonting. 16,7 grader inomhus, hunger, externredovisning, halsont. Ingenting berör mig. Jag är lite av en superwoman. Nu måste jag börja vara schysst mot mig själv. På riktigt den här gången. Fortsätta på den här grejen med inga känslor, sluta att fundera. Om det funkar för andra borde det funka för mig också.


Super Saturday (not)

Fick True Blood säsong 1 i julklapp av mina siblings. Känns skönt att mitt tjatande gav resultat. Tänkte maratona igenom alla avsnitt efter tentorna, men igår kunde jag verkligen inte hålla mig längre. Så det blev en piggelin och lite fangs på det. Tror det blir repris nu. Har trots allt pluggat både organisation och externredovisning idag.


Soo..

Blev inte mycket bilder igår. Hann liksom inte med i all stress. Laga mat, parta lite med E, vidare vidare vidare..

Sara var utan tvekan snyggast!

Hällde i oss Blue Lagoons


RSS 2.0