Kan Leee

Intensiva dagar. Sjukt intensiva dagar. Kan inte minnas att jag varit i skolan SÅ tidigt och gått hem SÅ sent, SÅ många dagar samma vecka någonsin (någonsin). Och hela veckan har fredag varit som en kall cola en regnig bakisdag - imorgon skulle jag äntligen ha en fantastiskt efterlängtad långdejt med sängen, men waaah, ska upp och simma med Milla. HALV ÅTTA.
MMm. Söndag.
Låt som jag haft på hjärnan hela veckan (i denna versionen)



I'm not a robot

Varit i skolan 9-20 idag. Skolan är faktiskt sjukt mysig på kvällen med utsikt över havet och solnedgången. Var nog inte sista gången!

Here we go again.

Vill ju ändå bara vara glad? Är det för mycket att be om?

Quote

"Du är som en magnet för bad luck."



Jo tack.

With or without you

Philip visade mig den här tjejen precis. Guuuuud! Totalt värt att kolla på! Blir ju inte sämre av att typ världens snyggaste tjej sitter i juryn heller.



Weeee

Fått ett oväntat paket idag! Måste vara en av de bästa sakerna som finns, att få ett sms helt random som säger att ett paket väntar på pressbyrån. Det är ju jättespännande oavsett vad som är i! När jag tänker på det är jag helt besatt av post/paket/whatever som inte är väntat men positivt. Mer sånt taaack!

6.55

Det är sjukt tidigt. Gud. Solen är inte ens uppe. Och jag ska till gymet. Whaaaa. Skjut mig.

Guess whaaaat?

Haft en sjukt mysig söndag! Har så sjukt fina vänner. Yum ♥

Partyshots

Baklängesfest!!

åhhhhh

Whiskey - YEAH RIGHT

:(

Sysselsättning

Fotbad, whiskey och The Service Profit Chain - kom igen nu dååå bli frisk P!


Luuking good, right?

Igår tittade jag på SVT:s valvaka. Idag läser jag att Kristian Luuk tydligen sabbade hela programmet. Ingen tycker typ att han gjorde ett bra jobb, för det är tydligen inte okej att blanda humor med politik. Inga glada människor bland stela typer i fortsättningen alltså. Självklart var inte valutgången någon hit, men allting ska alltid fokuseras på det dåliga i det här landet. Nu var det Kristian som var dålig. För mig var han klockren! Heja K!




Blue cheese

Ska strax bort ett par dörrar för ost och vin-förförfest hos Milla, sen blir det tårta i F har jag hört! Allt för att glömma att jag snart hostar bort mina lungor och för att jag ska jobba helt ensam resten av helgen. Nej vad säger man? Skål?


Helt sjukt.

Trots att det regnar och trots att jag har feber och trots att vi har föreläsning i företagsledning så säger någon konstig del av min hjärna att jag skulle må bättre av att gå till skolan idag. Märkligt nog tror jag att den konstiga delen har rätt. Jag vill gå till campus! Ska samla mig lite och slänga i mig ett antal antisjukpiller från andra sidan atlanten, sen så!

Fly away

Tre bra grejer med hösten:

1. Vädret - I Varberg blåser det ganska bra om höstnätterna, vilket inbjuder till mysiga kvällar/nätter/dagar i soffan/sängen. Om man inte pluggar vill säga. Hur som, vädret bidrar även till att vågor på havet bildas, och jag tror bestämt att jag nämnt tidigare hur satans förbannat häftigt jag tycker att det är. Vågor ftw!
2. Fåglarna försvinner - När man bor i Varberg är det i stort sett omöjligt att inte utveckla någon form av fågelfobi under sommarmånaderna. Nu äntligen börjar de förfrysa.
3. Jag kommer inte på någon tredje. Åh vad jag måste skriva en slutsats på konsumentgrejen. Åh.

Here you go

Till Jocke, Simpa, Alle och alla andra som säger att jag gör så här på varje kort:




Här får ni. I will do better!




Cravings

 

Varför är jag så svag för fina saker?


Bcp!

 

Vi är bättre än ni andra är!
Peace, love and understanding.



Konstaterande

Sjukt mycket jobbigare att vara fadder än nolla.

Kommer vi vinna det här ellerrrr??


Never ending story

Snälla inte igen. Jag orkar inte. Snälla snälla inte igen!

Svamp någon?

Synd att man inte har storlek 116, annars hade denna varit helt PERFEKT till vårt nollningstema!


Bring me to life

De senaste dagarna har varit väldigt bra. Orkar inte riktigt förklara i ord mer än förnollning, WEST Coast och kräftskiva á la Längan. Och en himla baksmälla på det.


Sjuuukt

Vilken bra kväll. Härliga ettor, vinst i filmcitatsjakten och huuur kul som helst på the big O.

Sherling for sale

Att det här med kärlek ska vara så svårt. Föll (som typ alla andra) för Lindex fårskinnsjacka för några veckor sedan, men när jag tillslut tillät mig att köpa den var den naturligtvis slut. Överallt. Förutom i Gislaved (av alla ställen). Där hängde denna höstvärmare och väntade på bara mig! Så via Alle och Göteborg landade den äntligen hos mig idag. Åkte hem, provade och försökte verkligen få den att passa, men den ÄR för stor. Så nu tänker jag ge den ett nytt hem.

Köp den här!


It's a beautiful day

Idag har jag bott i Längan i exakt ett år. Hur snabbt gick inte det året? Nu är det knappt ett kvar och det firar vi med lite kursintro, lunch med Sus, träning och jackleverans från Alle!


RSS 2.0