The why and wherefore I'm alive





And all the roads we have to walk along are winding



Restless


All you need is love, love is all you need

Jag förstår inte hur det hänger ihop, men stänger jag av känslor åt ena hållet blir det övervikt åt det andra. Antingen arg, förtvivlad eller jätteglad. Inget lagom. Är så trött på att allting ska vara så extremt hela tiden, allt eller inget. Varför inte bara lagom lilla hjärnan? Det är nog företagsledningen som sabbar för kommunikationen därinne. Tenta på tisdag och jag fattar fortfarande inte vad kursen går ut på!? Maah, frustrerande! Nu vill jag bara flyga bort.

2007 var inte dumt.




She won't walk away but she won't look back

Lite vin i ursnygga glas en måndagskväll verkar vara grejen! Fick dessutom reda på att bäste-sus följer med till London! ÅÅh, alla mina favorittjejer ska med. Kommer bli så JÄKLA BRA! ♥ ♥ ♥

Helvetesmåndag

Helgen varit riktigt bra. Hittat ett nytt favoritfik, pluggat, bowlat och druckit jägerbombs med Vic, shoppat (damn), frusit, ätit massor med fårost på Lilla Tavernan, haft filmmaraton och pluggat lite till. Idag får jag betala. Allting går fel! Värst av allt är att mobilen är paj och att ingenting finns kvar. Inga nummer, inga bilder, inga sms, ingenting. Att det bara jobbar en hög med puckon på tre gör det inte mindre frustrerande. WAHasgaak! Dessutom skitväder och tentapluggsvecka. Ge mig choklad, någon!

Chilly desires

Är det okej att det kommer iskalla vindar från fönstret inomhus?

Andra sidan Varberg

Två mycket väl spenderade timmar på nya vägar i höstsolen! Det går bra nuee!!

Management

Men gud. Varför är det så roligt att plugga all of a sudden??? Är det Jan? ÄR DET JAN? Ja det är nog Jan.


Nu går jag åt vänster


Eat my brain

Dagens kurva:

 

Helt klart anmärkningsvärt vad människor har för inflytande över mitt humör. Ingen bra start på veckan alls! Vissa vill man bara låtsas inte finns. Lösning (i hope): spinning.

Waaaaa

Har lite lite panik och mycket mycket ångest. Tur att det är TV-måndag!

And you give yourself away, and you give and you give and you give


Oh baby take me high

Befinner mig i något slags endorfin-rus. YEAH!


London

Snart kommer vi!!


Att hänga runt

Stack till Sus för att spinna men vi hittade inte gymet så det slutade med att vi satt och drack te och åt Kims norska konjakskorvbröd framför desperate. Vet inte hur kvällarna med Sus alltid blir så lyckade? På sätt och vis tur att inget dumt pucko kommit på det jag redan vet!


RSS 2.0